maanantai 15. lokakuuta 2012

M98 N128 tok

Meillä oli viime viikon tiistaina aivan mielettömät tokoreenit. Miks mä en saa niitä "paperille" ? 

 Merrin kanssa hyviä sivuaskelreenejä, samoin kuin mun vieressä peruutusta (käytin seinää apuna ja naksuttelin koiralle)
 Nemin kanssa onnistunutta hyppyreeniä
 Nemin kanssa onnistunut paikallaolo, piiloilin - ei hätää siinä, ja ei ennakoinut loppuasentoa. Jees. 
 Merrin kanssa hyppynoutoreeniä. Kunnon häiriöillä kun tehtiin pareittain ja vuoron perään käskettiin (omat hyppyesteet oli koirilla) koiria noutamaan kapuloita. Merri malttoi hyvin ja teki kaiken mainiosti, minä vaan yhellä kertaa hätäilin kapulan oton kanssa. 
 Nemin kanssa hienoja paikallaan käännöksiä vasemmalle, oikealle ja täyskäännös plus stoppi - nekin onnistuivat kohtuullisesti. 
 Merrin kanssa ihan mielettömiä ruutuharjoituksia. Tunnin kruunasi, kun vein namipurnukan ruudun taakse - ruudun ja palkan välissä oli putki ...

Hapara piirros aiheesta:


Hih. Tulipa siitä ruma - no ei ainneta sen häiritä loistokkuuttamme. Ruksi on lähetyspaikka. Vihertävä neliö on iiso ruutu - ei se noin iso ollut :P Punasella rajattu pötkylä sen yläpuolella on se putki. Ja sininen läntti siellä takana palkka :D

Ensin tehtiin muutama harkka niin, että lähetettiin koira ruutuun - käytin ruutumattoani ko reenissä - ja sitten kun se oli koskettanu sitä alustaa niin koira lähetettiin putkeen. Jommasta kummasta suunnasta. Tässä mun piti avittaa Merriä ja Merri kertoili mulle, että mitä mieltä se on tästä kummasta harjoituksesta. Sitten siinä reenissä missä palkka vietiin tuonne putken taakse, niin Merri yritti pari kertaa juosta suoraan palkalle (kulkematta ruudun kautta), mutta ei ehtiny palkalle asti kun komensin sen takaisin. Sitten otin uusiksi ja kappas vaan, koira meni ruutuun. Ja siellä seisoi / makasi (en muista enää kumpaa käskin sen tekemään) ja läks vasta kun annoin luvan. Taiettiin tehä tämä jopa kaks kertaa? Vai muistankohan ihan väärin. 


Lisäksi reenittiin kummankin koiran kanssa kaukoja. Ja mä koitin muistella käskysanoja tähän aiheeseen... 


Ei kommentteja: