torstai 11. lokakuuta 2012

N127 agi

Maanantai-illan agilitytreeneissä koutsauksesta vastasi Anna - tämä olikin ensimmäinen kerta kun olin Nemin kanssa Annan treeneissä. Joskus muinaisina aikoina Anna on vetänyt Okk:lla jotain ryhmää jossa olin Merrin kanssa.


Taru on piirustellut ratapohjan millaista harkkaa teimme. Toisin kuin Taru blogissaan kertoo niin me ei tehty tuota koko rataa, ei ollut aikaa (enkä tiedä oliko tarkoituskaan), vaan vain tuo systeemi pätkissä. Tosin mua ei kyllä yhtään haittaa että jäi koko rata yhtenä kappaleena suorittamatta, ihan kivasti saatiin tehdä harjoituksia näinkin. Ja ainakin jäi onnistumiset mieleen. 


Viikonlopun kisoista hetkeksi viisastuneena totesin, että jos kolmoselle niistopersjätön lisäksi vaihtoehtona on vekkaus niin ennemmin harjoittelen sitä. Se kun olisi kisoissa todennäköisempi vaihtoehto että mitä lähtisin yrittämään kuin mitkään kikkakuutoset (hienot ohjaukset). Ja kun muistin vaan luottaa siihen vekkaukseen, niin se toimi kyllä hienosti. Vai koiraanko sitä pitkin luottaa? 

Ensimmäisellä kerralla tein 6-7 persjätön ja myöhemmin siihen harjoiteltiin myös leikkausta. 

Ensimmäisellä kerralla jarrutin liian myöhään, siis kepeille mentäessä joten se meni pieleen. Plus mun oma liikerata piti suunnata kohti keppejä (kohti kakkosväliä?). Keppien loppuun laitettiin palkka. Tämän oman ei-jarruttelua & huono liikerata töppingin jälkeen kepakot meni joka kerta tosi hyvin. Nemi osasi taitavasti korjata itsensä kepakoille eikä meillä nyt ollut siinä mitään ongelmia. Ällistyttävän ihanaa. 

Toisessa harjoituksessa aloitettiin keppien päästä, lähetettiin koira hypylle ja sen jälkeen tehtiin saksalainen. Ekalla kerralla saksalaisen jälkeen koitin jotain valssin tapaista ja Nemi taas kiersi jonkun niistä hypyistä. Sitten Annan vinkistä teinkin vekin 17:lle ja käskytin sen jälkeen kepeille - jonne se taas meni upeesti. Täh ja häh ja mitä. Olin vallan ällistynyt <3 Ihanat reenit, kiitos Anna ja kiitos Nemi :)

1 kommentti:

Taru kirjoitti...

Kiva kun piirustuksesta on iloa, saa niitä rosmoilla jos oon piirtänyt sopivia :) meitä oli treeneissä vaan kolme, niin siksi kerittiin ottaa koko rataakin.