perjantai 16. lokakuuta 2009

Kuivasjärvi-tokot


Käytiin taas tokoilemassa Tuijan & ruåtsalaistemme kera.

Nemi:

- kaukot, ekaa kertaa n. 5 metristä. Sujuivat tosi hyvin! ehkä siirtymät voisivat olla hitusen nopeammat, jos jotain hiottavaa haluaa hakea.

- luoksetulo, vauhdikas ja priimasti sivulle

- liik.seisominen & maahanmeno, molemmissa hyvät pysähtymiset ja molemmissa kesti takana käymisen!!

- paikallaolo, ei mitään moitteita.

- nouto; muutamia kertoja käytti kapulaa suussaan. Tuijalta sain hyviä vinkkejä

- pari lyhyttä seuruuta sekä

- hieman lapas-hippasta

Merri:

- voi vinde! tosi hyviä seuruita. yritin parhaani mukaan olla kyttäämättä koiraa...  Tehtiin vähän kaikkea, hidasta, tavallista ja juoksua sekä käännöksiä, pysäyksiä ja täyskäännöksiä.

- luoksetulo, pari epäonnista suoritusta sekä pallolla että ilman. sitten välissä jotain muuta ja pelkkiä pallollisia luoksareita. Jotka sujuivat hyvin. Merri tuli antilooppi-hyppelyillä kohti, kun tiesi että kohta pitää pysätä ja sitten pääsee leikkimään pallolla. Oli yli-hassun näköistä.

- jäävät. molemmat ihan superit!!! pysäs ja kesti takana käymisen eikä arponu väärää liikettä/toimintaa!

- kaukot, typerys-minä menin näitä ottamaan Merrinkin kanssa. Merri on omasta mielestään tehnyt jo ihan tarpeeksi avon-kaukoja. se haluaisi jo voittajaan tekemään seisomisia, päti sitten mulle, että osaan tän jo näinkin...

- nouto. Tein "ohjatun" noudon ilman ohjausta. Eli vein kolme kapulaa ohjurin tyyliin kentälle. Muovisen-, metallisen- ja puisenkapulan. Ja käskin koiran hakemaan. Ensin se juoksi puisen luo (oikialla) otti sen suuhunsa ja näki sen muovisen (vasemmalla) ja juoksi sen luo. Katteli hetken kapulaa ja totesi vissiin ettei 2 kapulaa mahdu yhtä aikaa suuhun ja toi mulle kapulan (luovutus ok). Sitten käskin sen uudestaan matkaan ja se toi sen muovisen ja lopulta vikana haki myös metallisen (joka oli ollu keskellä eli kohtisuorassa linjassa siitä missä minä olin).

- lopuksi tehtiin vielä paikallaolo. En mennyt piiloon. Kaikki koirat makasivat vierekkäin samassa paikallaolossa. Hieman aiemmin samoissa maisemissa hiippaili kissa, joten mua epäilytti ja jäin näkösällä.

Häiriötekijänä reeneissämme oli viereisen koulun oppilaat, jotka välitunnilla tulivat kentälle leikkimään hippasta, tai jotain...

Ei kommentteja: