maanantai 19. lokakuuta 2009

Lappalaisvuorolla


Jotten jäisi ihan vaille tuntumaa Okk-areenasta tällä kaudella niin osallistun siellä reenailuun yhdessä muiden lappalaiskoiraihmisten kanssa perjantaisin alkuillasta. Viime perjantaina oli tämän syksyn ensimmäinen vuoro.

Tein 3/4 ajasta agia Merriliinin kanssa ja 1/4 ajasta tokoa.

edit 21.10.09 klo 9:18

Agissa tein puolikkaita keppejä rasiapalkalla. Hienosti koira eteni itsenäisesti. Oli sen verran ahtaassa paikassa kepit, että etäisyyttä esteelle ei ollut kuin viitisen metriä.

A:n ja puomin alakontakteja. Aalla oli säätöä, kun emme ymmärtäneet Mersun kanssa toisiamme. Merri jäi jatkuvasti liian ylös esteelle ja sitten kun yritin houkutella/kiskoa (miten millonkin) sitä alemmas niin se loikkas pois koko esteeltä. "Ei sitten!"

Aitoja laitoin vähän niin kuin viime ad-reeneissä (siis tuon viikon) ja tein niitä sivuttaisirtoamisia ja sitä toista harkkaa. Nämä meni ihan kivasti.

Lisäksi reenustelin yksittäiselle hypylle lähetystä. Ja hihkuin onnessani kun Merri irtosi hypylle jostain kuuesta metristä!!! 

Tokon puolella tein jäävät, mitkä menivät jälleen hyvin. Lisäksi vähän seuruuta sekä luoksareita. Tosin tämä oli vähän haastavaa kun ei voinut rennosti heitellä palloa kun paikalla oli muitakin tokottajia. Plus Merri lähti kyllä innolla pallon perään, mutta rupesi nuuskuttamaan hallin lattiaa kun pallon löysi (ja nenänsä pisti likemmäksi lattiaa niin muut hajut veivät mennessään).

Ei kommentteja: