keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Pienistä pisarista koostuu isompi putous


- perusasentoja molempien kera

- seuruuta, ihan lyhyitä pätkiä. Enimmäkseen Merrin kanssa. Itselle olen koittanut reenata sitä, että muistaisin hieman hidastaa ennen pysähtymistä.

- kaukoja, molemmille. Nemi on välillä vähän hidas tai lamppu syttyy hitaasti. muuten aika pätevää likkaa. Merrin kanssa vain muutamia juttuja - vaihtojen nopeus/varmuus.

- jääviä.

- nouto. Nemin kanssa ollaan aika vaiheessa, tuntuu kuin junnattaisin paikallaan. Merrille olen ottanut luovutusasentoa. eli kapulan noukkiminen edestä ja sen kanssa siirtyminen mun viereen.

Kaikissa noissa palkka viiveellä eli ei namihoukutteluja tms vaan yhdessä palkan haku keittiöstä. Voi sitä koirien iloista ilmettä ja hännän huiskutusta kun vapautan ne keittiöön keksikaapille

Lisäksi uutena juttuna yritin opettaa Merrille eteenpäin katsomista. Vrt kontakteilla katse eteenpäin eikä muhun. Tämä onkin vaikeampi juttu. Eilen tehtiin monta usean minuutin mittasta (en kattonut tarkkaa aikaa, kun aika ei ollut oleellinen juttu tässä) paikallaoloa - jossa molemmat likat tuijottivat mua silmiin/naamaan... Merrillehän silmiin katsominen ei ole ikinä ollut ongelma (joskus jostain koirakirjasta luin, että koirat eivät mielellään ota katsekontaktia - mitä lie puppua sekin oli, sillä kyllä Mersu vaan ottaa...). Eli kun koira katsoo eteen / kohti palkkaa niin se vapautetaan sinne.

Ei kommentteja: