tiistai 2. kesäkuuta 2009

Tuiki tarpeellista valssireeniä


Nemin eilinen reeni (tai jotain sinne päin Kieli ulkona)


A-B-C:llä oli tarkoitus viedä palkka putken päähän ja harjoitella putken kulmia. Siis pistää aste asteelta putken menopäätä vaikiampaan kulmaan. Taisin tehdä siitä 3-4 eri versiota (hieman vaikiampaan suuntaan), jotka kaikki onnistuivat hienosti (mitä nyt ekalla kerralla tippui eka rima, mutta sitä en pitänyt tässä pahana. vaikka aina kait se on ikävä jos rimat tippuu, mutta se nyt ei kuitenkaan ollut tuon harjoituksen pointti). Tämä treeni oli nurmialustalla (ei niin kovin tasaisella sellaisella).

Lisäksi harkkasin pujottelua pari kertaa. Siis palkka pujon loppuun. Menihän se koiruus. Ja vauhdilla menikin. Nyt olen siis tehnyt niin, että annan vain käskyn esteelle ja sen jälkeen en puhu koiralle mitään (kait? ainakaan en sano estekäskyä) enkä ohjaa käsilläni.

Ja aata. Ihan perustreeniä hihnassa. Ja sitten hypyn kautta irti. Palkalla tottakait. Hyvin menee (mutta menkööt).

Sitten oli tuo rataharjoitus, kait se jotenkin noin meni? No eniveis, homman nimi oli se, että oli hyppyjä ja putkia ja piti tehdä pari valssia kunnon ajoituksella. Ensimmäinen valssi kakkosen jälkeen meni vielä hienosti. Mutta se toinen (vitosen jälk) ei meinannut onnistua ei sitten millään. Tein sen ihan väärään paikkaan ja mun liike ohjasi näin ollen koiraa ohi 7-putken oikiasta päästä. Heli-parka sai vääntää rautalangasta miten ohjauksen tulisi mennä. Mutta hyvin väänsikin, koska tajusin -ainakin jotain- ja homma lähti sujumaan hieman paremmin. Luulin pidätteleväni koiraa liikaa ja vauhdin hidastuvan, mutta sen valssin paikka nyt vain piti tehdä tarpeeksi kauas... jotta sain koiran oikiassa kulmassa menemään hypylle ja siitä sitten kohti putkea.

Ei kommentteja: