keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

AD:n epikset


Koska osittain laiskuuttani ja osittain muista syistä maanantai-illan agiharkat jäivät välistä niin suuntasimmepa tiistaina agittamaan Martinniemeen Activen järjestämiin epävirallisiin. Joissa tuomarina toimi Mikko Aaltonen.

Nemin ilmoitin mölliradalle (pitää katsastella taas tarkemmin niitä kontakteja, eli en halunnut enää toisintoja perjantain ja torstain läpijuoksukontakteista) ja Merrin ekalle kilpailevien radalle.

Nemin rata meni muuten ihan hyvin. Paitsi, että tuntui ettei koira päässyt oikein käyntiin. Siis mun mielestä koira tuntui hitaalta. Suoritusaika oli kuitenkin jotain miinus yhdeksän. Voittajakoiralla (mali) taisi olla lähemmäs miinus kahtakymmentä...  Niin ja yhdeltä hypyltä se ajautui ohitse, kuinkas muutenkaan kun mun ohjaussuunnittelu ja -toteutusmokan takia. Päättämätön

Kilpailevien eka rata-ainaskin- olisi ollut ihan iisipiisi. Mutta ohjasin Merrin ohi yhdestä hypystä. Ts en käskyttänyt/ohjannut sitä tarpeeksi ajoissa. Joku muukin virhe taisi tulla, mutta ei ole kyllä nyt hajuakaan mikä. Ehkä siitä lopusta. Kun olisi ollut eteenmenosuora, niin Merri jää vaan pyörimään ja räkyttämään mulle. Hohhoijaa!

Joo, ja alussa koitin saada koiran hiljaiseksi. Vesipulollollani. Eihän siitä mitään tule. Koira on hiljaa hetken, sitten nousee istumasta ja räkyttää mulle kauempaa. Ehkei mun vaan enää kannattaisi edes yrittää?? Se myös melkein karkaa lähdöstä, mutta käyn palauttamassa sen takaisin alkuun, istumaan.

Kaiken tämän nolouden kunniaksi ja lisäksi tullaan vielä toiseksi ja päästään palkinnoille. Saadaan kongi, mikä sinällään oli kyllä ihan kiva palkinto, koska ennestään kotona on yksi - josta koirat tykkää kaivella jäätynyttä maksalaatikkoa (ylläripylläri Kieli ulkona), joten nyt on molemmille sitten omat...

Lopuksi / lisäksi tietty kävelytin koiria sinne sun tänne, tokoilin hieman molempien kanssa (Nemin hieman enemmän kuin Mersun) ja leikin ratahenkilöä vikan radan ajan plus auttelin esteiden poiskeräilyssä.

Ei kommentteja: