keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Alkukesän vikat AD-reenit


Niin. Torstain reeneistä en ole tainnut vielä turista. Olin Nemin kanssa eri ryhmässä kuin yleensä, hieman illemmalla tällä kertaa. Marin opissa jok tap ja varmaan sama reeni kuin mitä normivuorossakin oltaisiin tehty.

Rata vaikutti hankalalta. Paljon vaikiampi kuin mitä ne viime aikaiset rallatukset mitä ollaan tehty! Nemi oli ihanalla päällä Pusu Ainakin melkein. Vauhtia piisasi. Irtoili ja takaaleikaukset sujuivat. Mutta. Se pentele oli niin lennokkaalla tuulella, että tuli kontakteista läpi. Kerpele!

Nemin jälkeen pääsi Merri rallattelemaan. Seuraavaan ryhmään. Marin kanssa. Merri oli vauhdikkaalla tuulella, vauhtia riitti enemmän kuin kummassakaan (Marin kanssa mennyssä) kisastartissa yhteensä.

Reenien jälkeen huomasin kauhukseni, että McLaren kaipaa taas varikkokäyntiä. Ei ole Laareneihin luottamista. Pohja oli lähes kokonaan irti (siis tietty se oikianjalankenkuli, se sama pohja jota on korjattu jo (nyt tämä liimailu mukaan lukien) neljä kertaa!!!). Onneksi reenikamu vinkkasi mulle huoltoasemien liimatarjonnat. Ja niinpä kävin hakemassa Martinniemen Abc:ltä pikaliimaa (kaikki myynnissä olleet tuubit, eli kaksi kipaletta). Aikalailla meni kisafiilingit seuraavalta päivältä (Tornio), ts kisojen odotusinnostus katosi taivaan tuuliin, kun mietin, että mitä kenkävaihtoehtoja mulla on kirmailuihin:
a)McLarenit, joista voi pohja irrota hetkenä minä hyvänsä (kävely kuulosti ihan steppailulta, kalkatus kävi)
b)uudet lenkkarit, joissa ei ole oikiassa jalassa vielä korotusta ja joita ei ole vielä "sisäänajettu"
c)sandaalit (tarviiko edes selittää niitten huonoutta juoksemiseen?)
d)talvikengät = Pellet

Tornioon raahasinkin perjantaina kaikki muut vaihtoehdot paitsi beet. Ja koko viikonlopun käytin vuorotellen ceitä ja aita.

ps. niin siis keskiviikolta oli peruttu Merrin ryhmän reenit.

Ei kommentteja: