maanantai 8. kesäkuuta 2009

Dream comes true :)



Mulla oli unelma. Unelma, minkä tiesin melkoisen mahdottomaksi. Saada Merri joskus SM-kisoihin. Ja tällä viikolla se on totta! Merri agiliitää lauantaina Active Dogs ry:n medi-joukkueessa yhdessä -Nemin koutsin- Marin kanssa Hymy Nauru



Sillä, että minä en agiliidä äsämmeissä ei ole väliä. Merri liitää, ja se on hieno juttu se! Merri on kuitenkin jo yli 8v. joten montaa aktiivista agivuotta sillä ei enää ole jäljellä. Minä voin jatkaa harjoittelua vielä hamaan tulevaisuuteen asti, ja ehkä mulla joskus vielä on se koira, jonka kanssa pääsen yksilö-äsämmeihin. Tai sitten ei ole, mutta ei sekään maata kaataisi.



Ihmisillä on koirillensa erilaisia tavoitteita.
Toisille on itsestäänselvää, että koirasta tulee agilityvalio "se ei ole temppu eikä mikään"
Toisille on päivänselväasia, että koira saa sm-nollat kasaan, vuodesta toiseen.
Jotkut tähtäävät sm-kisojakin pidemmälle, silmissä kiintää mm-kisat ja siellä menestyminen. Eikä sekään ole mitenkään mahdotonta, joillekin.

Sitten on niitä, joille mikään ei ole itsestään selvää. Varsinkaan ne nollat. Ei missään luokassa. Ei ole niin sanottu juttu, että nousee luokasta toiseen. Tai jos nouseekin, niin nollat eivät tule helposti.

***

Merrillä on yhteensä seitsemän nollatulosta kolmosista. Siis koko sinä aikana kun se on ollut kolmosissa. Kolmosiinhan se nousi keväällä 2006. Joten ei ole kovinkaan todennäköistä, että se saisi yhtenä "kautena" (milloin äsmäm-nollia kerätään) nollat kasaan.
Puhtaita ratojahan se kyllä tekee, mutta ihanneajat eivät vain riitä.

***

Se, että Merri on Nyt Activen joukkueessa taas on erinäisten asioiden summa. Minun onni (ja autuus ). Hain Merrille paikkaa Okk:n medien joukkueesta, tietäen ettei se sinne mahdu Silmänisku. Mutta näin ollen sain oikeuden edustaa jotain muuta joukkiota. Hain myös Activen joukkueeseen, mutta ehdotin Maria ohjaajaksi (onnistuneen kisakokeilun jälkeen) ...

***

Lauantaina on siis superjännää!!! Kun Merri tekee suomalaisten ruotsinlapinkoirien historiaa olemalla ensimmäinen rlk joka osallistuu SM-kisoihin (tietääkseni)

Ei kommentteja: