keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Kissan hännän nostoa...


edit: kirjootuksen muokkausta la 20.06.09 klo 19:25



...kukapa se kissan hännän nostaisi, jossei kissa itse? Nauru


  • Medien joukkueradan tuomari Kati Wala, ja radan ihanneaika oli 38 sekuntia.

  • Radan kipittäneistä koirista vain kuusi (6!) pääsi ihanneaikaan, parhaimman miinuksen teki kolmanneksi tulleessa joukkueessa kiitänyt Frodo (josta leivottiin sunnuntaina yksilömestari), -3,08

  • Merrin sijoitus 9/30 oli paras lappalaiskoira sijoitus viikonlopulta sekä paras normaalisti okk:ta edustavan medikoiran sijoitus

    • Merri oli joukkueessa joka sijoittui yhdeksänneksi. En puhu mitään tässä kohtaa sen saamasta tuloksesta. Tiedän, että niin useilla lappalaiskoirilla kuin okk:n koirilla ja tziljardeilla muillakin koirilla oli parempi tulos kuin Merrillä - ihmisen pitää repiä ilonsa pienistä asioista. Tämä tuntui tällä kertaa ilon aiheelta. Meille äärimmäisen harvinaiselta sellaiselta. Jatkossakaan tuskin ollaan sen parempia kuin ennenkään.
      Ja normaalilla okk:lla tarkoitan sitä, että kun allekirjoittanut kisaa koiriensa kanssa edustus on Okk (ainakin toistaiseksi).

    • Merri oli joukkueessa joka sijoittui SM-kilpailuissa yhdeksänneksi... (raksutusta Kaisan päässä): => Merri tuli äsämmeissä yheksänneksi Noin päin mä sen käännän eniveis Silmänisku ja se kuulostaa mun korvissa ihan lottovoitolta. Oli miten oli todellisuudessa, tai pilkulleen väänneltynä.


Saa ihan vapaasti korjata, jos meni joku juttu vikaan...  Silmänisku

Ei kommentteja: