maanantai 8. kesäkuuta 2009

Aina oppii uutta ku on pois kottoo, reeneissä ainaskii :)


(oikia kirjoitus pvm + aika 09.06.09 15:22)

Nemin reenien aikaan eilen illalla Haukkiksella oli jo TOSI paljon hyttysiä. Ilma oli periaatteessa kaunis kesäilta. Ei liian kuuma. Ei sadetta. jne Mutta pirusti hyttysiä.

Tehtiin rataa, missä oli edellisen viikon reenistä pakotettu valssi. Siis ei pakkovalssia Silmänisku vaan paikka missä kaikkien piti tehdä valssi. Ja hieman pimeähkö putken pää. Lisäksi kaikenlaista muutakin koukeroa ja ohjauksen (&mietinnän) aihetta löytyi.

Taas piti hieman hakea sitä valssin ajoitusta. Piti siis lähteä liikkeelle (valssi siis tehtiin kakkos ja kolmos hyppyjen väliin) enemmän koiran kanssa, jotta koira seurasi liikettäni. Sitten ohjaavan käden vaihto. Nemi tuli tosi hyvin mun käden mukaan. Vähän liiankin hyvin siis, eli tarvi myös sen hyppäys-käskyn.
Sitten olikin välistä veto. Mikä meni toistuvasti takaahypyksi. Siis se nelonen. Onneksi kouluttaja osasi neuvoa mitä mun pitikään tehdä (medi ja maxi koirat ovat kyllä NIIN eri asia). Sitten kun mä tiesin mitä tehdä (käännös oikiaan aikaan, napa eri suuntaan ja koirakin tuli välistä ja käännös takaisin. ilman pyllistelyjä Nauru ja ohjaus sinne hypylle).
Pimiä putki hyvä, sitten aita-a-muuri-pujottelu-pussi-keinu-putki-aita-aita-aita. Pujottelussa taisi olla joku ongelma. Ei pujoon menossa vaan siellä keskellä. Pidin kyllä turpani kiinni, mutta tuli pois esteeltä. Joten se uusiksi, mikä menikin ihan hyvin (vaii.. tämä taisi tulla vasta tokalla kierroksella tämä virhe? en ole varma, jotenkin tuntuu, että eka kierros meni virheittä lähes maaliin asti? eilisiltaisia juttuja muttei siltikään muista enää varmaksi).
Keinu hyvä. Ei tehnyt kaks-kakkosia, mutta ei myöskään himmaillut ja pysyi esteellä kunnes toisin sanottiin. [ai niin, aalla taisin juosta esteen ohi ja koira jäi sinne minne pitikin Hymy] Niin ja keinulle reenasin takaaleikkausta. Kesti sen! Paitsi tokakierroksella jäin sen verran jälkeen, että koira pyörähti keinulla ympäri, usko loppui pieneltä koiralta... mutta kun saavutin sen siinä kohtaa niin pyörähti taas takaisin (koko ajan ollen siis esteellä).
Lopussa oli kolme hyppyä epäsuorassa linjassa niin, että leikkasin jossain kohtaa (muistaakseni kolmanneks vikan esteen jälkeen). Eka kiekalla Nemi mitä ilmeisimmin luuli, että Helillä on palkka ja juoksi Helin luo vikan hypyn suorittamisen sijasta. Toisella kierroksella eteneminen ja leikkaus sujui ihan hyvin.

Toisena reeninä. Mitä tein ensin. Oli suoraputki-pujottelu. Pujokepakoina oli Okk:n uudet harkkakepit, vinokepit siis. Pistin keppejä vähän suorempaan kun kuvittelin, että Nemiä häiritsi niiden kenotus. Harkka ei mennyt niin hyvin kuin olisin kuvitellut sen menevän, mutta ihan hyvin kuitenkin. Mutta ahnehdin ja tein liikaa toistoja joten koira rupesi räkyttämään ja jätti jotain tekemättä. Loppuun otin vielä pelkät kepit niin että vein namilautasen loppuun (miksi en ollut vienyt palkkaa loppuun jo aiemmin? Mene ja tiedä, joskus sitä vaan on tyhmä) ja sekös Nemiä viehätti.. eli pujokin sujui taas niin paljon riemukkaammin (ja taitavammin loppuun asti).

Kieli ulkona

Ei kommentteja: