keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Tornion SM-kisat, lauantai


Lauantaiaamuna Sari & Cheri poimivat minut & Merrin kyytiin Kiimingistä. Perillä Torniossa olimme jonninverran ennen yhtätoista. Vein Merrin AD:n leiriin ja istuin jännittämään katsomoon hienoja suorituksia.

Launtainahan oli vuorossa joukkueradat. Minien osalta homma päättyi ensimmäisenä. Oulun Koirakerhon koirulit kiitivät upeasti pronssille, Onnea!

Makseista katselin osan, ja sitten lähdin lämmittelemään Merriä. Sekä kerroin Marille muutamia faktoja (tai faktoiksi luulemiani juttuja) Merristä ja medien rataprofiilista [kuten esim että kun radalla oli okseri (estenro 14), niin Merri usein tiputtaa toisen okseririman jos sille ohjaa kuin tavan hypylle, eli okseri on piiitkä hyppy jne]

Maksitkin lopettavat urakkansa ennen kuin medien kolmas kierros (jolla Merri & Mari esiintyivät) alkoi. Active Dogs'in maxi-joukkio sijoittui hienosti neljänneksi!

Tästäkään Merrin radasta, siis esiintymisestä jonkun toisen ohjastamana, mulla ei ole oikein selkeää mielikuvaa. Katselin suoritusta takarivistä, siis maassa mutta en ihan kehän vieressä (jottei Merri vain bongaa mua ja ryntää mun luo kesken kaiken, ei sillä varmaan kyllä ollut aiettakaan moiseen puuhaan). Merri ei petä minua, eikä ruotsinlapinkoirien mainetta (mitä se on? Kieli ulkona) tälläkään kertaa vaan kirmaa hienosti virheettömän radan!



Kuvista kiitos Taru Jääskeläiselle! Hymy

Sekä tietysti tuhannet kiitokset Marille!!!



Illalla ajeltiin Kemiin yöksi. Onneksi Cheri ja Merri tulivat ihan hyvin toimeen keskenään, niin meidän ei tarvinnut tehdä mitään erikoisjärjestelyitä.

Ei kommentteja: