keskiviikko 7. helmikuuta 2007

Tavoitteiden asettamisesta (Merri/toko)


Merrin toko-kouluttaja pyysi miettimään tavoitteita... joten tässäpä turinaa ja tarinaa ja ehkäpä joku viisauskin jossakin välissä.

Taisipa olla juuri eilettäin kun mietiskelin, Merrin tyrkyttäessä tohkeissaan mulle leluja (enimmäkseen yhtä pehmolelu-vinkua (luun mallinen), jonka löysin jostain hyllystä, ja jonka avulla harjoiteltiin noutoa joku vuosi takaperin), että kun saisin sen seuraamisen mallilleen niin voisin mennäkin Merrin kanssa kokeeseen.

Ja jos näin olisi niin voitaisiin jo enemmän treeniä niitä avo-luokan juttuja. Kun alokkaan liikkeet ovat kutakuinkin kunnossa. Tottahan toki sitä viilailua pitäisi tehdä, esim sen perusasennon kanssa. Vaikka sitä on viime aikoina harjoiteltukin - ja palkattu vain niistä hyvistä suorituksista, niin siltikin se asento on liian usein vino. Ja Merrillä on sellainen ihme luulo, että siihen sivulle pitää pomppia. Ei aina, mutta välillä siis hyppelee sivulle.

Se ikuinen problematiikka liikkeestä seisomisen ja maahanmenon kanssa. Tässä olen ajatellut vähän niin, että tässä korostuu se, että ei pitäisi treeniä samankaltaisia ts eri juttuja samalla kertaa. Eli jos tänään treenataan seisomista niin maahanmenoa vasta ylihuomenna, tai jotenkin niin. Ja toisaalta myös niin, että sitä maahanmenoa ei juurikaan treenitä, kun sitä on harkattu niin paljon.. että välillä koira tarjoaa sitä ihan vaan jotain tarjotakseen - siis jos haluaa jotain.

edit: työt haittaa harrastusta, jatkan mahdollisesti myöhemmin.


Ei kommentteja: