perjantai 9. helmikuuta 2007

Lihapulla-Pujo



Lyhyen treenien vedon jälkeen harkkasin hetken Merrin kanssa. Ensin puomi-hyppy (rima matalalla) - pujottelu yhdistelmää. Jossa puomi piti ottaa uusiksi kun Mersu hyppäs niin "hienosti" ylösmenokontaktin yli :/ ja puomin jälkeen rupesi haistelemaan maata eikä kuunnellut yhtään pujottelu-käskyä tai sitä hyppy-käskyä. Mutta jahka sain sen kiinnostumaan työskentelystä niin meni ihan kivasti. Keinun ja putken otin erillisenä, samoin a:n. Lopuksi treenimme vielä pujottelua puolikkaalla lihapullalla, eli kunnon nami-vedätystä. Ja "vauhdin hurmaa" ;)

Ainiin, treenasin hitusen myös tokohyppyä. Kivasti Merri jäi seisomaan hypyn taakse - tosin muistinkohan sanoa sille sitä seisomista, vai tekeekö se tuon automaattisesti? Sanotaanko sitä koiralle heti hypyn jälkeen se seiso-käsky, ilman että pitäisi kuunnella liikkeenohjaajan kehoitusta?

Koska hallin pihassa oli suht autiota, niin tohdin päästää Merrin pihalla irti ja menin hallin taakse heittelemään sille palloa kotvaksi lyhyenlännän treenimme jälkeen. Plus kävimme mutkan metsässä tarpeiden tekoreissulla.

Ei kommentteja: