maanantai 26. helmikuuta 2007

Keinua & keppejä



Nemin agilityharjoituksissa oli tällä kertaa runsas osanotto. Joten kävi niin ettemme kerenneet treenimään pitempää rataa oikeastaan ollenkaan. Tai otimme siitä alusta (seuraavan ryhmän rakennellessa jo rataansa) hyppyä, rengasta ja suoraa putkea. Tosin Nemi alkoi käydä levottomaksi kaikesta siitä ulkopuolella tapahtuvasta hyörinästä. Toisaalta tuli havaittua, että Nemi ei hypännyt rengasta, koska sillä oli liian kiire Niinan (lue:palkan) luo. Eli tuota, että joku on palkan kanssa vastaanottamassa / esteiden päässä pitää käyttää harkiten. Näyttää olevan välillä liiankin hyvä houkutin.

Harjoittelimme siis tällä kertaa vain pujottelua ja keinua. Erikseen siis. Keinulla Sanna oli avustamassa koirakkoja. Aluksi S hidasti/pehmensi keinun rämähdystä, mutta lopuksi tehtiin ihan rämähdyksen kanssa ja ihan hyvin se niinkin meni. Hieman Nemi reagoi rämähdykseen muttei kuitenkaan lakannut työskentelemästä eli hyppinyt pois esteeltä (keinua harjoittelimme siis koko ajan niin, että koira oli hihnassa - kaiken varalta)

Lisäksi harjoittelin muutaman suorituksen erissä, useaan otteeseen pujottelua. Se vääräkin puoli sujui, jahka sain meidät aseteltua niin (Nemin mielestä tuntuu olevan epäloogista, että se olisi minun oikealla puolellani). Välillä otimme pujoa myös puolikkailla kepeillä. Ihmeekseni onnistuimme muutaman kerran myös aita - pujottelu -yhdistelmässä eli Nemi haki hienosti pujottelun oikean välin hypättyään ensin sen hypyn, kunhan minä olin vain menossa mukana ja kerkesin käskyttämään koiraa.

Ei kommentteja: