lauantai 23. tammikuuta 2016

Laiska lauantai (h3/16)

Tänään piti mennä Raahen ryhmänäyttelyyn (jep, Nemi on se yksi ruotsinlapinkoira mikä lukee aikataulussa), mutta sattuneesta syystä ei mentykään. Kotipäivä siis. Noh, Nemi herätti minut kuudelta. Käytin sen takapihalla. Taisi käydä pissalla. Sitten se antoi meidän nukkua melkein kaks tuntia, mutta sitten piti jo nousta. Sillä on kakkahätä kun oli viimeksi tehnyt kakkoset edellispäivän aamulla. Ja nälkäkin taisi jo olla. 

Tänään on pelattu hieman lautapeleillä (ruotsalaisia aktivointipuulautapelejä mitkä ostettiin Tukholmasta jostain koiranäyttelystä joku vuosi takaperin). Ja Nemi on käynyt muutaman kerran takapihalla pissalla/huutelemassa ohikulkijoille (takapihan takana menee pyörätie). Lisäksi se on tiskannut astioita, pötkötellyt, ollut rapsutettavana ja harjattavana (kevyt kenttäharjaus).

edit.

Eilen Nemi pääsi lenkeille vielä päivällä, illalla ja myöhään illalla ja "kakkoset" se teki kaikilla muilla paitsi myöhäisillan lenkillä. Lenkit olivat kaikki noin kilometrin mittaisia (hieman yli tai hieman alle) ja koira snufutti kovasti mm fasaaninjälkiä.

Kotona koira yritti muutamaan kertaan leikkiä hieman jollain vinkulelullaan ja pihalla myös ehotteli vähän jotain toimintaa (tarjosi tokojuttuja jne). Muutama toipilaspäivä mennyt ja jotenkin musta tuntuu, että koira alkaa jo janoamaan äksöniä. Mitä sille ei vielä tulla tarjoamaan. Ens viikonlopulla saa hieman vaihtelua eloonsa kun menee anoppilaan hoitoon.

Ei kommentteja: