tiistai 26. tammikuuta 2016

ks 6/16

Kävin sunnuntaina kuntosalilla. Menin sinne niin, että putiikki oli auki ja salin puolella alkoikin joku jumppavuoro. Ruuhkaista oli, myös kuntosalin puolella (tai en mä tiedä paljonko jumpassa oli porukkaa). Liikenteessä oli myös jotain urpoja, yks tyyppi ajoi mut yhdeltä laitteelta pois "mulla oli tää kesken" - vaikka sitä ei kyllä näkynyt mailla eikä halmeilla kun siihen laitteelle menin. Olin siis ehtinyt jopa tekemään yhden sarjan (15 toistoa muistaakseni, ja asetella painot jne itselleni kohilleen) ja olin ensimmäistä taukoa pitämässä kun se heppu tuli siihen. Väistin sitten kohteliaana naisena. Omasta ohjelmasta oli liike jos toinenkin vielä tekemättä. Tein ne loput laiteliikkeeni. Kävin vatsarutistuslaitteella kuluttamassa hieman aikaa. Sitten menin tekemään jumppapatjalle supersarjan vatsalihasliikkeitä ja juoksemaan kilometrin verran juoksumatolla - ja se tyyppi oli koko tämän ajan sillä laitteella mistä mulla jäi tekemättä kaks kierrosta ... Sitten kun se heppu lähti siitä, niin toinen tuli tilalle ennen kuin ehdin väliin. Tämä toinen tyyppi näytti tekevän periaatteessa superia, mutta tauoilla niin että teki kahta melkolähekkäistä laitetta vuoronperään ja tassutteli siinä niiden välissä aina hetken aikaa. Totesin sitten, että antaapa olla, venyttelin ja lähin pois. 

Ainiin. Ja reenailujeni alussa kun tein kyykkyjä niin joku nainen tuijotti tekemisiäni koko ajan. Peilin kautta näin. En tiiä ihmettelikö se sitä tukilautaani, sitä mitä (/miten) tein vai epäparijalkojani. Sitten se supatti jollekin miehelle jotain. 

Jos tätä raapustetta nyt lukee joku, joka joskus on nähnyt minut / jalkani eikä tiedä mistä on kyse, niin kysykää ihmiset, kysykää ennemmin kuin tuijotatte. Tai sitten tuijottakaa. Ihan sama (kait). 

Sunnuntaina ei mennyt kymmenen toistoa sillä punttitangolla. Oli selvästi voimaton olo lauantain saleilusta. Ei se silti turha reissu ollut, paljon sain tehtyäkin - ihan kunnolla. 

Ei kommentteja: