maanantai 25. tammikuuta 2016

Eräs tammikuinen maanantai

Ja tänään, Nemi on ulkoillut sekä takapihalla että lyhyillä hihnalenkeillä. Tänään päivälenkillä kiinnitin huomiota siihen, että Nemi otti jo omatoimisia vauhtiaskelia hangessa. Sisällähän se on hypännyt sohvalle / sänkyyn omatoimisesti jo muutamana päivänä. Ei olla estelty, eikä käsketty, koska eiköhän se itse tiedä pystyykö hyppäämään. Autoajeluilla ei olla käyty viime päivinä, mutta huomenna kun on tarkoitus autoilla niin aion kyllä nostaa koiran autoon, koska sinne on selvästi korkeammasti hyppäämistä kuin noille edellä mainituille huonekaluille. 

Sisällä koira myös on hieman venytellyt, ehkä kuitenkin enemmän etu- kuin takapäätään. Joillain lenkeillä, näillä viimeisillä, se on myös sutinut maata merkkailun jälkeen (ei toki joka kerta kuten ei joka kerta normaalistikaan). Tuo sutiminen toki on semmonen juttu, että tiedän että monet (ihmiset) eivät siitä tykkää, mutta minä toisinaan jopa kannustan siihen koiraa (tai kehun siitä), koska se jos mikä on koiran omatoimista "jumppaamista" ;)

Nyt kun nuo lautapelit on vuosien / kuukausien jälkeen kaivettu komerosta esille, niin Nemi on ihan intona ehottelemassa pieniä pelihetkiä. Alla oleva video on kuvattu tänään. 


edit.
Pelailujen lisäksi Nemi toki kävi eilen pari pientä lenkkiä ulkona ja joitain kertoja takapihalla. Lisäksi oli jotain erittäin harvinaista, nimittäin koiruus oli tunteroisen yksinään kotona, kun käytiin juoksemassa. Ihan tyytyväisenä tuo jäi syömään siankorvaansa ja hiljaa oli kun tulin kotiin. Heti kun olin kotiutunut niin lähdin Nemin kanssa kävelylle (kävi kakalla). Harvinaista tämä yksin kotoilu siksi, koska aiempien naapurikiistojen takia meillä koira(t) eivät juuri koskaan ole yksin kotona. 

Ei kommentteja: