sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vko 53, omatoimireenit

(mikä se semmonen viikko 53 oikein on, kun vuodessa on 52 viikkoa? no, noin väitti kalenteri)

Kävin eilen Nemin kanssa hallilla. Iso kenttä/puoli oli varattu aksakoulutukseen ja toinen puoli onneksi vapaana omatoimireenaajille. Jännäsin, että noinkohan sinne mahtuisi reenimään, mutta ajelin kuitenkin Haukiputaalle ja käytin koiran lenkillä ja menin sitten halliin tarkastamaan tilannetta. Noh, eihän siellä pikkupuolella ollut ketään :)

Aloitettiin taas ruudulla. Nemin versio siitä oli se, että se juoksi puomin vauhdilla ja teki kakskakkoset niinku kuuluukin. Sadasosa sekunnin mietintä itellä, että mitäs nyt, sitten vapautin koiran puomilta ja toistin uusiksi ruutu-käskyn. Ensin koira juoksi mun repulle (mitä ilmeisemmin palkkion toivossa kun kerta vapautin sen siitä kontaktilta) ja sieltä sitten ruutuun, katteli hetken, näki ruutumattoalustan ja hakeutu sille. Sanoin sille "seiso" ja siihenhän se seisastu. Mitä nyt haukkua mätkätti samalla. Ihan hyvähkö reeni kuitenkin. Siitä seurasi siilileikkihilluntaa. En uusinu ruutua vaikka siihen tuli tuota sälää tohon reeniin. 

Sitten tehtiin seuruureeniä ja sitä pertsahäiriköintiä, putkesta luoksaristoppeja.  Nemi teki omatoimisesti hieman rengasta ja pujottelua. Pikkunurkassa käytiin hieman jumppapallodoboilemassa ja tekemässä niitä kava"hyppyjä". 





Ei kommentteja: