perjantai 22. tammikuuta 2016

Yö ja päivä

Tehdäänpä nyt jotain päiväkirjamerkintöjä tästä eilisen lääkärissä käynnin jälkeisestä ns toipilas ajasta. Ajasta jolloin Nemi on rimadyl-lääkekuurilla.

Siinä missä eilen päivälenkillä Nemi tosiaan haukkui liki koko ajan ja vähän kaikille/kaikelle, niin äskeisellä (toki melkein puolet lyhyemmällä) päivälenkillä se ei haukahtanut kertaakaan (!). Kummallakaan lenkillä (eilen/tänään) ei näkynyt muita koiria. Tänään kuului jostain koiranhaukuntaa, mutta Nemi ei välittänyt siitä mitään. Yhden ojan kohdalla Nemi arpoi hetken ja päätyi sitten ylittämään ojan jalkaisin (oja oli siis pyörätien vieressä, missään rymyämässä ei käyty vaan ihan hihnalenkillä pyörä- ja autoteillä) eikä yli hyppäämällä kuin mitä se luultavasti normaalisti tekisi. Koira ei käynyt kakalla, mutta merkkaili/pissaili ihan normaalisti ja nuuskutti ihan iloisesti menemään. Liike ja häntä (enimmäkseen selän päällä) ihan normaalia.

Aamulla Eetu käytti Nemiä pikkulenkillä, jolloin koira kakkasi. Päivälenkin ja aamulenkin välissä Nemi on käynyt muutaman kerran takapihalla, mutten ole ihan varma siitä onko se pissannut sinne vai ei.

Tuolla äskeisellä päivälenkillä, muutaman kerran aloin katselemaan, että missä se koira nyt oikein on, ja pysähdyin. Niin eikä mitä, mun tokokoira napotti perusasennossa sivullani. Ilmeisesti se ei ollut senkään kauempana kun käveli viekussa ja kun pysähdyin niin kilttitokokoira istahti <3 ;)


päivähavainnointi Nemin elosta jatkunee myöhemmin.

edit. klo 21.00:

Jee. Nemi on makoillut tänään pari kertaa jo sen suosimassa sammakkoasennossa.

Sitten edellisen kirjoitelman koira on päässyt ulkoilemaan iltapäivällä ja äskön. Nuuskuttaa kovasti ja merkkailee mutta kakkoshädällä ei ole aamun jälkeen käynyt. Takapihalla on myös käyty muutaman kerran. Aika rauhallista eloa, mitä nyt ennen iltapäivä lenkkiä Nemi intaantu hieman vingutttamaan marssilaista.

Ei kommentteja: