perjantai 15. tammikuuta 2016

Kukkulalla

Sen Fb-haasteen ke-pe tehtävä oli "Kukkulan kuningas" eli


Tämänkertainen haaste on hyvin simppeli, mutta muunneltavuudessaan hauska. Opeta koirasi kiipeämään kukkulalle/rinnettä ylös/sinua korkeammalle paikalle - ja ota siitä kuva! Sinä katsot, että se vastaa koirasi fysiikkaa, palkkaat aloittelevan kanssa jo yritykset (kannattaa muuten heittää koiran nenän eteen palkat), huolehdit sen turvallisuudesta ja teet vain juttuja, joissa koirasi kokee olevansa Voittaja. Joten seuraavaksi ulkoilemaan!


Ajattelin ensin, että en osallistu koska en keksinyt lähimaastosta paikkaa missä Nemiä kiipeilyttää. Takapihan kivelle en halua opettaa sitä menemään (okei, on se siinä pari kertaa käynyt mutta se on periaatteessa kiellettyä maastoa kun siitä voi helposti "lipsahtaa" ulos pihalta / pyörätielle). 

Eilen illalla tokoreenien päätteeksi, ts kun olin palaamassa jäähylenkiltä niin silmäni nauliutuivat ehkä kolme metriä korkeaan lumikasaan. Sanoin Nemille "kiipee!" ja sinnehän se käskystä meni. Sinällään veikeetä, että yleensä en lenkeillä tms harrasta tällaisia kiipeilytehtäviä ja toisekseen vaikka sana on muutaman kerran käytetty aksassa niin se ei koskaan ollut vakikäytössä, käytin sanaa vain putki-puomi -harjoittelujen yhteydessä (erottamaan varsinaisia agisanojani 'puomi' ja 'putki/putkeen'). 

Sitten kännykkäräpsy. Josta ei näe kyllä yhtään mitään :D mutta Nemi on Kukkukan Kuningatar. Lumessa näkee, kun tarkkaan katsoo, flexin narun... 


Ei kommentteja: