sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Ruoka mietityttää jälleen

 Reissun jälkeen ajelin Peten koiratarvikkeeseen aikomuksena ostaa koirille pari ruokasäkkiä (toinen kotiin ja toinen mökille). Noh, eipä se ollutkaan niin yksinkertaista kuin kuvittelin, koska se ruoka mitä koirani ovat viime aikoina syöneet ei ole saatavilla tällä hetkellä (kyseessä on siis Profinen lohi-peruna). 

Ostin sitten testaukseen (myyjän opastuksella) Purenaturalia (lammasta). Kotona totesin, että Kiki ja Tara ovat ennenkin syöneet Purenaturalia (tosin silloin ankkaa) kun aiemmin koitin metsästää niille sopivaa ruokaa. 

Purenatural olisi kyllä siitä hyvä merkki, että sitä myy myös Musti&Mirri eli ruokaa löytyisi tuosta alle kilometrin päästäkin eikä tarttisi ajella Kaakkuriin Petelle. Hintakin näytti olevan aikalailla sama. Plus kuuluu ruokiin jotka maksavat hieman yli 60 euroa iso säkki, yhtään ei ole haitaksi se, että ei kuulu kalliisiin ruokamerkkeihin. Kerran ostin Golden Eaglea siitä uimahallimyymälästä mikä on Sunin vieressä (en jaksa googlettaa sen nimeä) ja olin tippua pyllylleni kun kuulin, että säkki maksoi yli 90 €. 

Ei kommentteja: