keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Tuumasta toimeen

Tänään aamulenkin jälkeen (ja tassupesun ja pikku huilitauon) ensin käytin Kikiä mittakepin alla syömässä nameja. Edelleenkään ei tarvinnut mittauslaitetta säätää eli nostaa ylemmäs eli Kiki on yhä alle 40cm. 

Sitten tein molempien koirien kanssa vähän uforeeniä. Nemille ufolla pyörimistä ja Kikille ihan vaan etujalkojen pitoa ufolla ja ihan pientä liikettä / kropan kääntöä vasemmalle ja oikealle. Lisäksi tutustutin Kikin doboon, eli se nosti etujalkansa / kroppansa dobon päälle - innokas reenari oli siinäkin. Myös Nemi pääsi tekemään samanlaista doboreeniä kuin Kikikin.

Keksin dobolle hyvän kolon asunnostamme pakastimen ja seinän välistä jossa se ei pääse liikkumaan pois koirien alta, toisaalta siinä ei ole kuin yks suunta mistä koirat voivat dobolle kiivetä kun pallero on keittiön nurkassa.

***
Aamupäivällä reenittiin ympäripyörimistä ja maahanmenoa (Marin neuvomalla metodilla).

***
Päivällä käytin Kikin lähimetsässä kävelyllä. Hysteerinen kun olen niin en päästänyt sitä siellä irti vaan se sai liikkua flexissä eli sai enemmän liikkumavaraa ja mä sain myös tasapainoreeniä kun kuljin perässä ja selvittelin flexinhihnaa milloin minkäkin puun tai pensaan ympäriltä ... ;D 

Ei kommentteja: