tiistai 27. syyskuuta 2016

Kulissien takana

Enpä olisi ikinä uskonut, että harmittomasta pikkublogiharrastuksestani olisi voinut olla jotain hyötyä. Mutta niin vain kävi, että Morrrista otettiin yhteyttä, että olisinko kiinnostunut yhteistyöbloggaukseen. Homma meni sitten niin, että Dysonilta lähetettiin meille kotiin (toimittivat ovelle asti) imuri ja sain aikataulun mihin mennessä minun pitää toimittaa aiheesta kirjoitus ja ottaa aiheeseen liittyviä kuvia. Kun tämän olin tehnyt niin piti odotella jonkin aikaa, jotta sain linkin mikä piti liittää siihen omaan bloggaukseen. Eli tämän

Se mitä kirjoitin pitää oikeasti paikkansa. Olen vuosia ollut ärsyyntynyt vanhaan imuriimme, mutta saamattomana (ja pihinä) ihmisenä en ole saanut ostettua uutta imuria. Joten ilmainen imuri oli todella jees juttu. Eihän tuokaan täydellinen ole, eikä minusta himo siivoojaa saa tekemälläkään, mutta ihan "ok" vekottimelta se vaikuttaa (jos mistään siivousvälineestä voi sellaista sanoa). 

Kiki oikeasti innostui siitä pahvilaatikosta. Ei varmaan ihmetytä ketään, joka on lukenut juttujani blogista tai facesta. Välillä tuntuu, että asumme pahvilaatikkomeressä kun Kikin aarteet eivät vaan pysy samassa läjässä kun Kiki pelailee niillä. Sinällään tietyti todella hyvä, että laatikot ajavat sen tarkoituksen mikä niiden takana on eli että se ennemmin vierittäisi tuhoamisvimmansa niihin kuin vaikka meidän huonekaluihin. Joten niin kauan kun pennulla on kiinnostusta moiseen puuhaan niin siedän sen että pahvilaatikoita on siellä täällä - tai että siivotessani joudun aloittamaan siitä, että kokoan Kiki-roinan johonkin läjään pois tieltä. 

Yksi idea bloggaukseen tai siihen liittyvään videoon oli, että koiria voisi imuroida, että mukana on jokin sellainen suutin mitä voisi käyttää koiran imurointiin. Öö, ei meidän koirien, ne kyllä pakeni paikalta. Sinällään ymmärrän idean, koska Merri oli jopa ihan häiriöksi asti tunkemassa iholle ts imurille silloin kun imuroitiin, koska sen mielestä oli tosi siistiä päästä imuroitavaksi. Mutta sen kummemmin Nemi kuin Kikikään eivät innostuneet aiheesta. Naksuttelin niille kuitenkin imuriin koskemista ja siitä tehtiin sen jälkeen kuvaussessio, mikä toimi miten toimi ... ;-) Lisäksi temputin Kikin olemaan siinä videolla lähellä imuria - siksi se nuolee huuliaan ;-) Mitähän muuta? Ainiin, tein myös videolle noutoja niin, että Nemi joutui kuskaamaan niitä imurin osia, mutta lopulta ne eivät päätyneet lopulliseen youtubeen menneeseen videoon. Koska sisällä on niin huono valaistus niin käytiin ulkona ottamassa Nemistä ne kuvat missä se pitää yhtä imurin osaa suussaan ja se missä se lukee manuaalia (ruotsiksi, tietty). 

Koko raapustus.

Ei kommentteja: