keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Mörköroskis

Kiki pissasi lattialle, eilen matolle ja tänään ihan paljaalle lattialle. Kiki melkein 7 kk. Kerron tämän siksi kun ... no kunhan kerron. Viime aikoina se ei juurikaan ole lattialle lirutellut. Lisäksi se puree mua taas, okei onhan se riehunut välillä tämän tästä, mutta nyt mulla on ranteet taas kipeenä kun se ottaa taas oikein kunnon suuotteen. (joo joo kiellän sitten jne, mutta kun se tuolle päälle sattuu niin kyllä se ehtii muhun kiukkuansa purkaa ennen kuin saan puututtua sen  toimintaan)

Positiivisena asiana kerrottakoon, että reenattiin tänään maahanmenoja ja niiden tekemisessä penikka oli ihan innostunut reenari ja saatiin onnistumisia aikaan :-)

Yks tämänillan lenkeistä tehtiin Karjasillalla. Siellä yks koirankakkaroskis yritti hyökätä pimeydestä Kikin kimppuun. Tai ainakin väijy sitä. Kikin mielestä siis. Oli hurjan pelottava mörköroskis. Nemi ei sitten millään uskonut, että oikeesti ei ole mitään kauheeta missään vaan puolusti urheasti pikkusiskoaan "jotain pahaa" vastaan. Hohhoijaa. Eihän se Kiki meinannut rauhottua kun Nemi oli ihan myrskynmerkkinä mukana bissneksissä. Käveltiin sinne roskikselle ja Kiki oli sitten että "aijaa tämmöstä" ja rauhottu ja Nemi oli ... ei se varmaan ees tajunnu, että se roskis oli Se Juttu, mutta rauhottu sekin sitten aika pian.

Ei kommentteja: