- Ota pakkasesta kanaa sulamaan - tai kipaise kauppaan ostamaan lihaa (ts broileria)
- marinoi kana (oli pari filettä - puhun kanasta vaikka se oli broileria)
- paista kana
- tee taikina
- sillä välin kun taikina kohoaa pilko täytteet eli
melkein täys paketillinen terttukirsikkatomaatteja
koskenlaskija (maustamaton)
paistettu kana ja
pätkä chorizomakkaraa (unkarilaista chilipaprikamakkaraa) - kuori kasa valkosipulinkynsiä ja pilko ne
- pistä uuni jossain välissä lämpenemään
- kun taikina on kohonnut kaulitse se uuninpellille (ts pellillä olevalle paperille)
- pistä kulhoon purkillinen kermaviiliä, pari kananmunaa ja mausteita (suolaa, chilijauhetta, valkopippurijauhetta) ja sekoita
- laita pilkotut täytteet (+ pussillinen hernemaissipaprikaa) piirakan päälle ja kaada lopuksi kermaviiliseos teoksen päälle
- pistä koko komeus uuniin ja odota sopiva aika ... nyt ollaan siinä vaiheessa menossa ;-)
Taikina:
- pari desiä vettä, viis desiä vehnäjauhoja, pikkasen suolaa, hieman kuivahiivaa ja jonku verran sulatettua voita
edit. Oli ihan hyvää. Voi tehdä toistekin, muunneltuna (eri päällisin) tai näin :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti