tiistai 6. syyskuuta 2016

Suvilla

Varasin Suvilta koirilleni (seuraavan vapaan)ajan toukokuun puolivälissä, ihan vain sillä ajatuksella, että Kikikin olisi hyvä jossain vaiheessa totuttaa hierontakäsittelyihin. Se aika saatiin syyskuulle eli tälle päivälle. No, kuten "kaikki" (no, minä ainakin ja joku joka on ehkä joskus eksynyt blogiini) tietävät niin tässä vaiheessa pennuneloa Kiki on jo käynyt useita kertoja hierottavana.

Suvin toimipiste on Kiimingin keskustassa Evidenssian tiloissa, joten meiltä sinne on matkaa about kilometrin verran. Joten kävelimme hierontaan. Varasin hyvin aikaa kävelyy, koska noista nyt ei koskaan tiedä miten matka etenee. Oltiinkin hyvissä ajoin jo kirjastonkulmilla, joten kierrettiin sitten vielä lisämutka ja oltiin aika sopivasti pelipaikalla.

Nemi hierottiin ensin ja sitten Kiki. Nemi tuntui nauttivan hoidostaan :-) Kiki oli yllättävänkin rauhallisesti hoidettavana, mutta silloin kun Nemiä hoidettiin niin olihan se aika levoton. Haukkua mätkätti kun kuuli kun eläinlääkäriasemalla liikkui muita koiria (ja ihmisiä). 

(jos muistan niin kerron jossain välissä mitä koirista sanottiin)

Jatkohoidoksi / kotiläksyksi
- Nemille kunnonkohotusta
- Nemille nivelaineiden antoa
- molemmille metsälenkkejä (irtihumputusta)
- molemmille tasapainotreenejä
- Kikille huojutusta
- Kikille vastakkaistentassujen nostelua (tälle on joku hieno termi jota en nyt muista)
- Kikille rimojen yli kävelyä (vasen puoli lattia tasolla, oikea vähän korkeammalla)


Lopuksi käytin koirat puntarilla, Kiki ensin hätäsesti istumaan (panta kaulassa) puntarille. Painoi 9kg. Sitten Nemi (valjaat päällä), joka painoi 13,6 kg.
Kiki täytti/täyttää tänään muuten 6,5 kk.

Kotiin kävely sujuikin huomattavasti hitaammin kuin menomatka. Puoleen väliin päästiin kohtuu hyvin, mutta sitten Kiki seisastui tuijottelemaan Abc:lle päin eikä meinannut millään edetä. Aikani sitä siinä houkuttelin ja lopulta se onneksi rupesi liikuttamaan tassujaan ja päästiin kotiin asti ilman ylimääräisiä taisteluita. 

Ei kommentteja: