maanantai 4. marraskuuta 2013

Ratareenit

Viime viikon maanantaina aksattiin Annan alaisuudessa. Paikalla ei ollut kuin yks toinen koirakko meidän lisäksi. Rata mitä mentiin oli tämmöinen:


Rahat noissa kulmissa on ihan vaan painona, jotta sain kuvan otettua kun ratapiirrospaperi löytyi ihan runtussa reenirepusta ;)

Nemi taisi pomppia 50cm korkeuksisia hyppyjä.

Ensimmäinen kiekka meni kalasteluksi, mutta selvisin kuitenkin aalle asti. Siitä koira tuli läpi joten lopetin suorituksemme siihen ts otin aan vielä uusiksi ja sitten kuuntelin Annan vinkkejä ja ruvettiin käymään rataa palapalalta läpitte.

Kakkoselle pakkovalssi. Pujottelun jälkeen persjättö. 7-9 kohdassa Nemi haahuili, kasille ja ysille valssi - joista tosin ekan tein liian myöhässä niin toinenkaan ei tietty ollut ajoissa. Mutta nuo epävalssitkin olivat parempi vaihtoehto kun se kalasteluohjaus - koiralle ei tullut olotilaa, että eitässäehkäaksatakkaan-joudanetsimäänmuutakinpuuhaa ja se pysy mukana menossa.
Kahdelletoista tein varmaan päällejuoksun? Neljäntoistan ohjasin ulkokaarteen/seinän puolelta. Toimi hyvin tuo kohta. 19 jälkeen Nemi pyrki pujotteluun. Kropan kääntö ts nopeemmin / terävämmin liikkeelle. Loppua piti säätää, koska esteet 20-21 tuotti hankaluuksia. Esim 21 meinasi herkästi mennä väärältä puolen jne. 




Ei kommentteja: