perjantai 29. marraskuuta 2013

PJT8

Eilen oli taas jäähallikeikka. Puol viideltä ois pitänyt olla hallilla, mutta enhän mä siihen ehtinyt kun ajeltiin lipastolta neljän ruuhkassa ensin Karjasillalle jonne Eetu jäi japania opiskelemaan. Mutten mä silti pahasti myöhästynyt. Vaatteiden vähennys, kenkien vaihto ja lämppälenkkiä juoksemaan... ravasin kolme rinkiä ja sitten ehdinkin jo muitten joukkoon venyttelemään. Tehtiin puolisen tuntia niitä samoja harjoitteita mitä viime aikoina on tehty ennen kuin valmentaja tuli paikalle (sen pitikin tulla vasta viideksi). 

Sitten tosiaan kun valmentaja tuli paikalle niin tehtiin lisää ties mitä tekniikkakiemuroita. Saatiin ohjelmistoon uusia juttuja joita yritettiin ymmärtää/tehdä. "Koutsi" näytti miten ne pitäisi tehdä (sekä itse että kuvanauhalta). Lisäksi hän videoi jotain meidän suorituksia ... (itsensä näkeminen videolta ei ole mitenkään mieltä ylentävää - näkyy selvästi jalkojeni toiminnan epätasaisuus ja oon ihan liian kumarassa jne)

Kuuden kieppeillä mun piti lähteä, muut menivät portaisiin. Juoksin kuitenkin jäähdyttelyksi yhen kiekan hallia ympäri ensin. 

Ei kommentteja: