tiistai 15. tammikuuta 2008

Varpaat


Eilen mietin, että kuinka rampa olen tämän viikon jälkeen kun lähes joka päivä on jotain koiraharrastus-aktiviteettia.

Noo, viime viikolla kun kolailin lumia pihalta (silloin sitä satoi ihanasti, nyt on plussan puolella -aamulla ainakin tuli vettä, sniif) niin hakkasin sitten kenkien putsaustelineestä (sellainen mikä monesti on oven edessä, rautainen missä on sellaisia harjaksia -mikäköhän sen virallinen nimi on?) lunta pois, niin enköhän sitten osunut kertaalleen jaloillenikin sillä. Tuli nähtyä tähtiä, sattui ihan s***sti. Onneksi kolailu oli jo takana päin tuossa vaiheessa joten ei muuta kuin konkkasemaan sisälle ja sohvalle retkottamaan - ainakin vartti meni ennen kuin kipu lakkasi. Nyttemmin ei ko varpaaseen sinällään enää satu -mutta kynnen läpi näkyy mustelma.

Eilen sitten jossain välissä Merrin treeniä huomasin, että ei siihen hirveästi vaadita että jalka kipeytyy. Eli tuntui jo illan rasitukset nilkassa.

Vielä kun kotia pääsin ja nukkumana olin menossa -eli kun otin sukat pois jaloista- niin huomasin että pari varvasta oli ihan veressä. Olin siis mitä ilmeisemmin kolauttanut jalkani johonkin esteeseen tms. Ja nämä varvasrikot ovat siis siinä ns.normaalissa jalassani


Ei kommentteja: