tiistai 8. tammikuuta 2008

Juoksuako se koira nyt tekee?



Ajattelin pistellä havaintojani ylös, josko tälle hommalle olisi joku kaava tahi käyttäytymismalli ja joskus jatkossa olisin viisaampi. Tai sitten en. Eilen aamuyöllähän heräsin tosiaan siihen että koira (jompi kumpi mutta vahvasti epäilen Nemiä, Merri kun ei ole vielä toistaiseksi *kop kop* sänkyymme oksennellut -kait) oli oksentanut sänkyyn (pari "läjää").
Tänäaamuna heräsin yökkäyksen ääneen, mutta oksennusta ei kyllä mistään löytynyt.

Aamuruokansa Nemi söi aika hitaasti, siis hitaasti verrattuna normaaliin tahtiinsa. Ja aamulla koira oli hitusen vaisu muutenkin. Tämän huomasi mm siitä kun Eetu rapsutteli ja jutteli Merrille niin Nemi vaan makoili käytävällä eikä tehnyt elettäkään rynnätäkseen paikalle -niin kuin yleensä, on se sen verran mustasukkainen otus... yleensä.

Se miksi tätä tänne nyt mietiskelen on se, että mulla on sellainen mielikuva ja kutina että Nemi olisi kesälläkin voinut pahoin jonkin verran ennen juoksun alkua. Että lienee se ilmeisesti koirillakin mahdollista että olo ei ole ihan "fresh ja täydellinen" ennen juoksua (samoin kuin naisilla ennen kuukautisia tai varsinkaan niiden aikaan).

Mutta. Kahtellaan.

Ei kommentteja: