torstai 31. tammikuuta 2008

Rata



Sain Katilta (Tack så mycket) tiistain ratapiirrustuksen (jostain syystä vuodatuksen kuvagalleria ei oikein toiminut, joten rata vain linkkinä).

Ekalla radalla (nrot 1-8) otin koiran vastaan putken kohdalla ja lähetin hypyltä putkelle. Sitten tein jonkun leikkauksen ja sylikäännön välimuodon esteillä 3-4. Sitten erehdyin kehumaan koiraa kesken radan, enkä saanutkaan sitä putkeen. Joten toistettiin tätä tovi, jos mulla ei ollut tarpeeksi napakkaa haltuunottoa niin koira meni väärästä päästä putkeen. Muutaman yrityksen jälkeen toimi hienosti.
Ensin tosiaan otettiin tuo pujottelu putken kautta kun allekirjoittanut epäili koiran toimivuutta hypyn kautta. Putkesta sujui hienosti. Samoin sieltä hypynkin kautta!
(tuossa kun pujo tuli tehtyä vain yhden esteen kautta niin pysty jättämään palkankin sinne (Katille) ja koiralla oli malttia suorittaa esteet eikä rynnännyt suoraan palkalle)

Toinen rata (esteet 20-27) tehtiin niin, että heti pujon jälkeen oli palkka ja siitä jatkettiin matkaa. Tosin matka ei jatkunut ihan sujuvasti vaan Nemi meinasi hieman nuuskutella, mutta aika nopsaan sain sen kuitenkin orientoitumaan työskentelyynkin. Ekalla kerralla olin turhan hidas, eli kun koira oli putkessa ei käskyä kuulunut joten koira bongasi ne edessään olevat hypyt enkä saanut sitä kakkosputkeen. Mutta kun haltuunotto-käsky tuli tarpeeksi ajoissa niin rata meni tosi hyvin! Ja Kati oli kerennyt kipittämään vikan esteen taakse niin saatiin koira palkattua siitäkin irtoamisesta.

Oli kyllä tosi hyvät harkat. Nyt sitten vaan odotellaan juoksun loppumista (eli piiitkä kuukausi) jotta päästään jatkamaan treenaamista.


Ei kommentteja: