tiistai 1. toukokuuta 2007

Ulkokisakausi alkaa, osa2



Sunnuntaina jatkoimme kisaamista, tällä kertaa todella tuulisessa säässä (saapuessani Pateniemeen satoi hetken aikaa myös lunta) - esteet eivät meinanneet millään pysyä pystyssä ja välillä juostessa tuntui ettei vastatuulessa pääse ollenkaan eteenpäin.

C-rata meni täysin fiaskoksi. Merri aloitti haukkumalla ratahenkilöt (ts ajanottajat), kunnon komennuksella sain sen ruotuun ja päästiin starttaamaan. Mutta radalla se oli "aika mahdoton" + mulla käskyt myöhässä. Tällä kertaa jatkoimme hylkysarjaamme sillä, että Merri livahti väärään päähän erästä putkea. En äkkiseltään keksi radasta hyviä kohtia, mutta ehkä niitä siellä joitakin olisi jos tarkkaan kaivaisi...

D-rata olikin sitten onneksi jo toista maata, joten ei tarvitse tehdä koirasta kinttaita ja lyödä hanskoja tiskiin. Radalla ei ollut ns vaikeita paikkoja tai ainakaan meille niin pahoja kuin aiemmilla. Ohjauksina tuli tehtyä muistaakseni (ainakin) yksi valssi, yks "takaa-takaa" ja yks persjättö sekä yks leikkaus (joka ehkä pelasti meidän ajan, sillä valssilla olisin varmasti pysäyttänyt koiran vauhdin totaalisesti). Puomilta Merri luisui/lipsahti alas (alastullessa) ja kirosin siinä mielessäni.. mutta jatkoin kuitenkin radan kunnolla loppun asti. Ja hyvä, että jatkoinkin. Sillä tuo lipsahdus oli tullut niin, että Merri oli jo ollut istumassa kontaktilla eli siitä ei tullut virhettä. Ja aikakin riitti! Eli me tehtiin nolla!!! -1,23 sij.5/14. (tää oli siis Merrin toinen nolla kolmosista)

Ei kommentteja: