keskiviikko 9. toukokuuta 2007

Jatkoryhmän treeni 8.5.07



Kiikon kesän 07 jatkoryhmä kakkosen (eli tiistain ryhmä) treenit pyrähtivät käyntiin. Paikalla oli kolme koirakkoa (eli kaikki, jotka sinne kuuluvatkin - ryhmä täydentyy elokuussa kolmella koirakolla).

Koirakot harjoittelivat itsenäisesti pujottelu - hyppy -kuviota (myös pelkkää pujoa) sekä rengasta. Lopuksi katsoin koirien suoritukset ko esteillä. Kaikki osasivat renkaan ihan hyvin (ainakin yksittäisenä esteenä) ja pujottelukin oli ihan hyvällä mallilla - harjoitusta se toki vielä vaatii (mutta kelläpä ei ja milloinkapa ei )

Lisäksi teimme tällaisen pienen rataharjoituksen (kiitoksia Pirkolle ratapiirrustuksesta ):

4-hypyn jälkeen valssi ja koira putkeen.
Puomi tuotti joillekin ensin hieman hankaluuksia. Mutta kun muisteltiin, että mikäs este se tämä onkaan niin sitten sujuikin jo ihan hyvin.

Sama rata mentiin myös käänteisessä järjestyksessä niin että 3 ja 4 hyppyjen kulmaa muutettiin hieman. Tarkoitus oli, että koiraa ei tarvitsisi viedä ihan putkelle asti eikä hakea sieltä suulta pois vaan voisi lähettää koiran putkeen ja liikkua itse suoremmassa linjassa jo valmiiksi kohti hyppyä ja valmistautua sen ohjaukseen. Tässä ei ihan vielä onnistuttu, mutta jahka koirat tottuvat taas ulkoreenaukseen ja paikkaan niin eiköhän se siitä sitten.
Jotkut koirat olivat varovaisempia /hitaampia kuin yleensä ja toiset sitten hieman riehakkaampia tauon jälkeen ja siitä ilosta kun pääsivät ulos treenimään.

Ei kommentteja: