tiistai 15. toukokuuta 2007

Nemin kolmas ActiveDogs treeni


Eilen illalla ajelin jo tutuksi käynyttä reittiä pitkin Mikon & Marin treenikentälle. Kyseessä oli siis Mikon vetämän jatkoryhmän kolmas harjoituskerta.

Yksittäisesti / itseksemme harjoittelimme pujottelua, puomia ja a:ta sekä rengas - hyppy -yhdistelmää (molemmista suunnista, toimi hyvin). Ja pöytää yksittäisenä (nami pöydälle ja pöydälle irtoamista eli vauhdilla tulemista esim hypyn kautta). Se mikä ei meillä toiminut oli rengas-hyppy-pöytä -yhdistelmä sillä, että nami odotti pöydällä. Se oli Nemille liian hyvä palkka, jolloin se juoksi renkaan alta. Tuo oli ainut kerta kun se ei suorittanut sitä rengasta.

Varsinaisena rataharjoituksena oli pätkä missä oli hyppyjä, putki (mentiin kahdesti) ja pituus. Tässä harjoiteltiin irtoamista (ensin lopetettin aiemmin eli koiran piti irrota ko hypylle (nami odotti hypyn takana, Mikko vartioi tuota namia jottei koira karannut sinne ennen aikojaan..)) ja oikea-aikaisia valsseja. Muutaman erheen ja virheen ja yrityksen jälkeen Nemi toimi mainiosti.

On se (Nemi) vaan ihana kun se pysyy niin hyvin paikoillaan. Eikä ole enään niin hätky ja sätky kuin hallissa. Eikä hauku, siis töitä tehdessä, luppoajalla kyllä huutaa.. (siis komentaa mua).


Ei kommentteja: