keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Jatkoryhmän treeni 29.05.07


Ryhmästä oli kaksi koirakkoa paikalla, jotka kerkesivät harjoitella runsaasti tunnin aikana. Alkukesän ryhmäänhän kuuluu kolme koirakkoa, ryhmä täydentyy kolmella koirakolla kun harjoitukset jatkuvat taas elokuussa (kesäkuun treeneistä on vielä 2 kertaa jäljellä, jälkimmäisessä tosin on kouluttajana Johanna eikä allekirjoittanut).

Irtoamisharjoituksena (palkka lopussa, toimi todella hyvin molemmilla koirilla) ja ohjausten kertauksena harjoittelimme saman radan kuin aiemmin kentällä ollut alkeisryhmä. Lisäksi yksittäisinä koirat harjoittelivat rengasta, pujottelua (kulmia ja suoraa lähestymistä, molempia puolia) ja puomia.

Omana harjoittelunaan oli seuraavat harjoitukset:

Koirat livistivät useita kertoja a:lle väärään aikaan eli silloin kun olisi pitänyt mennä putkeen. Ohjauksen täytyi siis olla huolellista (ei aavistuksia liikkumisen tai ajatusten suhteen kohti a:ta / 5 hyppyä ennen kuin koira on varmasti mennyt putkeen). Tässä-käsky tai koiran nimi tms 6-hypyn jälkeen, jotta ohjaaja sai koiran huomion itseensä ja sitten käskyä a.lle, jonne koirat kyllä olivat menossa hyvinkin innokkaasti.


Rengas osaksi rataa. Huolellinen ohjaus renkaalle ja sieltä jatko.. Helpompi saada koira putkeen jos ohj. radan ulkopuolella eikä edes ajattele sitä a:ta


ja vielä lopuksi pujottelukin osaksi rataa, tämäkin onnistui ihan kivasti

Olipa mukava vetää treenejä, kumpaisellekin ryhmälle, toivottavasti koirakoilla oli myös ainakin yhtä kivaa kuin kouluttajalla - tapaamisiin taas viikon päästä!


Ei kommentteja: