perjantai 23. maaliskuuta 2007

Viime aikojen tokoamiset


Tässä on tullut viime aikoina tokoiltua pikkaisen molempien kanssa aina silloin tällöin. Ja aikalailla samojen liikkeiden kanssa painiskellaan.

Merrin kanssa liikkeestä seisominen ei tunnu edistyvän ei sitten millään. Tai Merri ei tunnu ymmärtävän ko liikettä muuta kuin runsaiden apujen kera. Pitäisi ilmeisesti osata opettaa liike jotenkin toisin tai paljon pienemmissä osissa ja hitaammin edeten - mutta miten sitä käykin aina niin, että harjoittelen ko liikettä liian isona palasena tahi liikkeenomaisesti?

Seuraamiseen olen saanut (Merrin kanssa) ehkä hieman parannusta, mutta seuraamisesta pysähtyminen perusasentoon takkuaa. Välillä Merri istuu ja välillä ei. Ja jos ei istu ja yritän avittaa sitä niin istuu sitten niin vinoon kuin vain mahdollista.

Nemin kanssa taasen liikkeestä maahanmeno on ihan kohtuu hyvällä mallilla, mutta mun pitäisi ehkä lopettaa varmistelu ja luottaa siihen, että koira osaa. Tai ainakin alkaa jättää avuja pois.

Liikkeestä seisominen on kakrun kanssa (ainakin eilisen treenin perusteella) paremmalla tolalla kuin Merrin kanssa. Mutta siinäkin pitää avustaa (pysähtyminen & käsinäyttö), joista pitäisi pyrkiä eroon..

Eilen otin hallissa Merrin kanssa hieman seuraamispätkiä ja luoksetulon. Seuraamisessa agilityesteet vetivät magneetin lailla puoleen, joten pidin seuraamiset todella lyhyinä ja palkkailin paljon.


Ei kommentteja: