perjantai 23. maaliskuuta 2007

Kesäsuunnitelmia



Niin se vain taitaa kesäkin jo tulla tupsuttaa, lumet sulaa kovaa kyytiä eikä ole enää toiveita talvisista metsälenkeistä (tai en taida ehtiä ennen kuin lumet ovat sulaneet).

Okk suunnittelee jo kovasti kesän harjoituksia; agilityssä ryhmiin aikovat saavat täytellä ryhmäpaikka-anomusta (ilmoittauduttava 30.3. mennessä) ja tokossa pitää ilmoittautumislappu viedä Haukkikselle 12.4.

Vielä en ole Merrille & Nemille ryhmäpaikkoja agiin hakenut, sillä pitäisi saada ensin muut suunnitelmat jollekin mallille. Jotta voisi ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mikä/mitkä päivät eivät meille harjoitteluun passaa.

Haukkukeitaalla agilitaamisen ja tokoilun lisäksi aikomuksena on harrastaa ainakin toista lajeista myös hieman lähempänä kotoa eli Kiikon kentällä. Ja lisäksi suunnitelmissa on vetää lappalaiskoirille agilityharjoituksia jonakin arki-iltana (Kiikon kentällä), tuo tosin on vielä täysin suunnitteluasteella - joten ryhmiin ilmoittautumisia ei oteta vielä vastaan

Myös tavallisten viikottaisten harjoitusten lisäksi joitain juttuja kesää silmällä pitäen on jo lyöty lukkoon tahi ne ovat jo melko varmoja. Kuten esimerkiksi
  • MH-testi Ruotsissa 10.6.
  • H.I. -tapaaminen Rimbossa 9.-10.6.
  • Ruotsinlapinkoirien kokoontumisajot Haukiputaalla 30.6.-1.7.
  • Agirotu Vöyrillä 6.-8.7.
  • Pori KV 28.-29.7.
sekä iso liuta agikisoja ja muita vielä nimeämättömiä tapahtumia viikonloppuisin ja muutoin kesän aikana.

Ei kommentteja: