perjantai 2. maaliskuuta 2007

Jatkoryhmän treeni 1.3.-07


Tällä kertaa harjoituksissa ei ollut paikalla kuin neljä koirakkoa, kaksi koirakkoa oli vuorollaan Pirkon opeissa ja 2 minulla. Pirkko vastasi ratatreenistä ja mun puolella keskityttiin pujotteluun ja a-esteeseen.

Jokainen koirakko teki vuorollaan pujottelun molemmilta puolilta ennen kuin vaihdettiin vuoroa. Jos tuli virheitä niin aloitettiin se suoritus alusta. Seuraavalla kierroksella vaikeutettiin (kulmat) hieman sitä pujottelua mikä oli kyseiselle koiralle helpompi puoli. Näin tehtiin muutama kierros.

Seuraavaksi harjoiteltiin a:ta, jolla pyrittiin siihen, että koirat pysyisivät hetken kontaktilla. Joko kokonaan tai niin, että niiden takajalat olisivat kontaktilla ja etujalat maassa. Yhden koiran kohdalla todettiin parhaimmaksi, että koira oli hihnassa jolloin saatiin se pysymään oikeassa paikassa. Ja päästiin palkkailemaan ja vahvistamaan haluttua käytöstä.

Mini-medien kanssa kerkesimme ottamaan pujottelua myös hypyn kautta ja lopuksi kertasimme vielä pöydän.

Osa koirista osaa jo hienosti itse hakea oikean pujottelun aloituskohdan. Muutoinkin pujottelussa on tapahtunut selvää edistymistä syksyltä, hyvä te! :)


Ei kommentteja: