perjantai 2. maaliskuuta 2007

Pelottava agitreeni


Kuten Mari oli etukäteen luvannut, niin keskityimme tällä kertaa valssien harjoitteluun. Tai olisi pitänyt keskittyä, mutta Merrin kohdalla muutama valssi -paikka vaihdettiinkin persjätöiksi.

Ensimmäisellä harjoitusyrityksellä homma meni läskiksi koska a)olin jättänyt koira istumaan lähtöön nenä huonoon suuntaan ja b)en katsonut koiraan yhtään vaan lähdin vaan pinkomaan, koira ei todellakaan hypännyt sitä hyppyä mikä olisi pitänyt.
Homma uusiksi, koira parempaan paikkaan ja hieman katsetta koiraankin päin. Ja minä kipitin ja tein persjättöjä ja kipitin lisää ja ohjasin koiraan ja luotin siihen, että se menee oikein. Tai jos ei menekään, niin mitä sitten. Oli ihan älyttömän pelottavaa - ja sitten toisaalta todella hienon huisin ihanaa, että se toimi.

Otimme radan myös uusiksi, korjaillen valssien ajotuksia ja niitä persjättöjäkin. Nyt oli valssit pikkasen paremmin kohdallaan. Mulla on ikävä taipumus tehdä valssit väärään paikkaan ja aikaan.

Lopuksi teimme vielä yhden lyhyemmän harjoituksen, johon siihenkin ängättiin Merrille pari persjättöö. Ihan vaan treenimielessä. Ja edelleen oli pelottavaa 

Hyviä treenejä joka tapauksessa - kiitoksia!

Niin ja kokeilin sitä pujottelua niin, että jättäydyin itse jälkeen. Eka kerta meni ihan ok:sti, mutta sitten Merri rupesi vilkuilemaan mua ja hidasti menoaan. Eli jos tuota harkataan lisää, niin tarvin sen avustajan joka vahtii pujon päässä olevaa (ruoka)palkkaa. Muutoin Merrillä ei ole mitään imua tahi mielenkiintoa mennä (vauhdilla) eteenpäin.


Ei kommentteja: