perjantai 23. maaliskuuta 2007

Vaikea laji


Huh, jopas Mari oli tehnyt vaikean harjoituksen Merrin agitreeneihin. Merrin kanssa pitikin ottaa rata pätkissä, koska minen saanut sitä kunnolla mietittyä ja muistiin tutustumisen aikana - joten eihän se treenaus oikein meinannut onnistua. Mutta tehtiin sitten pätkissä.

Positiivista: joku onnistunut persjättö ja leikkaus tuli tehtyä, käytettyä (parin viikon takaiseen tyyliin) molempia käsiä lähelle vartaloa jolla sain koiran lähemmäs itseäni yhdessä hankalassa viennissä (ja siitä taas vipattua seuraavalle esteelle).

Harjoiteltiin pätkää missä olisi pitänyt saada koira hakemaan itsenäisesti hyppy ilman että itse menee mukaan (hyppy, suora putki välissä jonne koira ei mennyt ja hyppy ekan hypyn rinnalla. se putken suu vaan siinä välissä). Tuota harjoiteltiin niin, että mä koitin ohjata ja näyttää kädellä ja Mari heitti pallon. Toimi kyllä kun olin menevinäni toista hyppyä kohti, mutten kuitenkaan siirtynyt "putken väärälle puolelle".

Pujotteluun viennit oli aika hankalia. Toisaalta oisin voinut suoriutua niistä paremmin mulla ois ollut parempi toimintasuunnitelma.

Merri oli aika äänekkäällä tuulella.


Ei kommentteja: