perjantai 5. elokuuta 2016

Kokin kaveri

Tein ruokaa, koirat olivat tavalliseen tapaansa "hyvin avuliaina" kanssani keittiössä ;)
Annoin molemmille koirille porkkanapalat, joten ei ne turhaan keittiössä häärineet ...


Kokosin jossain välissä reenilaatikkoon (jolla pitäisi reenata eikä säilyttää siinä tavaroita ;)) jotain juttuja, että josko saisin reenattua jotain läksyjä Kikin kanssa. Laatikko on vaeltanut huoneesta toiseen ja vihdoin päivällä menin sen (ja pennun) kanssa takapihalle (kuvasta puuttuu naksutin). 




Ehdittiin reenata kupin päälle nousuja, kunnes vesisade yllätti meidät ja piti tulla takaisin sisälle. Pikku pirskahtelu ei olisi vielä haitannut mitään, mutta kaatosateesta oli jo oikeesti harmia. Kiki tarjosi ensin yhden jalan laittoa kupin päälle, hauskasti piti samalla toista etutassuaan ilmassa. Sitten se tarjoili myös tosi pitkien matkojen peruutusta (ei ikinä varsinaisissa peruutusreeneissä peruuta niin pitkästi) ja lopulta pisti molemmat etutassunsa kulhon päälle. Olisin siitä seuraavaksi vaatinut takajalkojen liikuttelua, mutta se vesisade ...
Tässä reenissä palkkailin pentua nameilla. Laatikon päälle menoon ja/tai kosketusalustaan (joka myös on tossa laatikossa, myös kuvassa) ajattelin käyttää myös lelupalkkausta.

Ei kommentteja: