sunnuntai 7. elokuuta 2016

Mustavalkoisuutta pässi, mustavalkoisuutta

Note to yourself: älä salli pennun syödä mitään ulkona (paitsi nameja palkkana, itse annosteltuna) lenkillä tieltä/maasta. Sen hauskan pihlajanmarjaepisodin myötä Kiki on keksinyt, että maasta voi syödä kaikkea. Taas. Johan se ihan pikkupikkupentu vaiheen jälkeen tovin olikin niin ettei tunkenut kaikkea suuhunsa. (hohhoijaa, hyvä Kaisa, hyvä ...)

Muuta kertomisen arvoista. 
Eilen Kiki herätti mut siinä kolmen-neljän kieppeillä. Heräsi ilmeisesti kun ulkoa kuului meteliä. Mitä lie pilettäjiä oli pihalla / tiellä. Yritin patistaa pennun takaisin nukkumaan, mutta eipä se onnistunut kovinkaan hyvällä menestyksellä. Ja kun pentu on herännyt niin sitä pissattaa. Ei siis muuta kuin koiran kanssa pihalle; onneksi ei satanut vettä. Ihan heti sitä ei silti kakattanut vaikka pissahätä olikin, joten kierrettiin pikkupäiväkotilenkki. 
Sitten Kiki antoi armollisesti meidän nukkua pari tuntia ennen kuin oli niin NÄLKÄ että oli pakko päästä syömään = nukkuminen loppui siihen. 

Kiimingissä oli eilen ryhmänäyttely, jonne missasin Nemin ilmoittamisen (tajusin kun kalliimpi ilmo oli jo menossa enkä tod alkanut siitä maksamaan 45 e kun sitä ennen vetskuilmo olisi ollut 0+toim.kulut). Hieman pohdin jos oisin Kikin kanssa mennyt turisteilemaan. Mutta lopulta päädytiin vain käymään kävelyllä koko porukalla niin, että käveltiin kirjaston parkkiksen vierestä eli nähtiin näyttelytohinaa muttei menty kehiä katsomaan. Käytiin samalla reissulla myös kylän keskutassa ja istustiin torilla syömässä jäätelöä. Koirat saivat jädeistä jämät. 

Eilen koirat olivat myös about kolme varttia keskenään kotona kun me käytiin asioilla. Olivat hiljaa kun lähdettiin ja hiljaa kun saavuttiin kotiin :) Ei jätetty niille mitään erityissyötävää (joskus oon Nemille jättänyt jonku puruluun tms) jottei niistä vain tulisi mitään kinastelua. 

Tänäaamuna Kiki antoi meidän nukkua jopa seiskaan ennen kuin halusi aamuyö ulkoilulleen. Tai yritti se herättää mua neljän aikaan, mutta komensin sen pois ja se jopa meni takaisin nukkumaan. Seiskalta kävi siis pikkukävelyllä (tarpeillaan) ja sitten antoi meidän nukkua tunnin-pari ennen kuin piti päästä aamupalalle ja seuraavalle lenkille.

Ei kommentteja: