torstai 18. elokuuta 2016

Sukukokous

Meillä oli siis viime viikonloppuna ruotsinlapinkoirien kokoontumisajot Joutsassa. Jutusteltiin mukavia ja reenattiin noseworkkia, esine-etsintää ja jäljestystä. Niistä reeneistä kertoilen joskus myöhemmin lisää. 

Kikin & minut kyytiin nappasi Kikin isä Pörri omistajansa kanssa. Mukavassa seurassa matka sujui kivasti tullen ja mennen. Kiki matkusti takapenkillä häkissä ja nukkui sekä meno- että paluumatkalla suurimman osan ajasta. 

Täytyy kyllä sanoa, että on Kikillä hienot vanhemmat - vahvistui vain ajatus siitä, että oon mä hyvää yhdistelmään päätynyt <3 Pörri on kyllä omilla tassuillaan oleva nuori mies. Kiki oli ihan tohkeissaan kun pääsi isin kanssa reissuun, otti heti Pörrin kuulumaan omaan laumaansa. Tosin Pörriä välillä kiinnosti ehkä pikkusen enemmän aikuisten tyttökoirien hajut ja touhut kuin mitä lapsen kaitseminen ;) 

Sani-äippä ei enää jaksanut rakkari-Kikin hönöilyä, mutta sen tekemisiä oli kyllä kiva seurata kun se on niin yritteliäs ja taitava ja selvästi tykkää reenailla yhdessä Merjan kanssa :)

Yritettiin välillä ottaa perhepotretteja, jotkut onnistuivat paremmin kuin toiset. Tämä jotenkin kuvastaa hyvin menoa. Sani oli tottelevaisesti joko istumassa tai maassa ihan miten Merja sitä käski. Pörri istui ensin, mutta meni maate kun muutkin koirat oli käsketty maate (ja siis kun omistajansa sen maahan käski). Kikiä ja Epeä ei voinut laittaa vierekkäin, koska ne olisivat alkaneet välittömästi painimaan tai muuten nuhuamaan. Kiki ei enää tule oikein äitinsä kanssa toimeen. Kiki ei osaa mennä maahan (käskystä ainakaan). Muutenkin Kiki on aika levoton sielu ;) joten piti pistää se kauemmaksi muusta perheestä - varsinainen suvun mustalammas ;D 


Kuvassa siis Kiki vasemmalla eristettynä muusta perheestä jottei se häiriköi liikaa. No Kikilläpä on jotkut omat pissnekset ihan eri suunnassa. Pörri istuu seuraavana, Epe on syystä taikka toisesta makoilemassa ja Sani istuu oikeassa laidassa. 

Ei kommentteja: