keskiviikko 3. elokuuta 2016

Unelmasta uppiniskaisuuteen

Reissussa ollessa Kiki sai purkaa energiaansa muiden koirien parissa eikä vaikuttanut juurikaan rasittavalta pikkukoiranalulta. Varsinkin venäjänmustaterrieri-Rian kanssa leikit kävivät hyvin yksiin ja tovereilla tuntui olevan varsin kivaa. Eilinen päiväsaika meni siellä hoitolassa ja ilta normijutuissa (lenkeissä, syönneissä, päikkäreillä, luita syöden jne). Mutta nyt ei enää väsytä viikonlopun riennot kavereiden kanssa eikä eilinen päivähoitoilu (jos se nyt ylipäänsä edes väsytti koiratainta). 

Aamulla kuuden kieppeillä käytin Kikin kakalla, eli pikkukävelyllä. Sitten seiskan-kasin aikaan käytiin laumalenkillä - pikku-Abc: kävelyllä millä Kiki käyttäytyi ihan kivasti. Sitten oli vuorossa päikkäreitä ja parit pikkupissailut (hihnassa ulos, koska takapihalle narun jatkeeksi kun koiran laittaa niin se ei läheskään aina enää käy pissalla). 

Päiväkävelylle kun lähdin koirien kanssa niin Kikipä käyttäytyikin ihan sikahuonosti kokoajan; hyökki Nemiä päin, puri remmiä, puri mun housuja ja kun kumarruin irrottamaan sitä mun lahkeista / remmistä niin puri käsivarsiani / takin hihoja. Kävelytin koiria vain sen verran, että Kiki kävi kakalla (ja pissalla) ja Nemi pissaili muutaman kerran ja tulin sitten koirien kanssa takaisin kotiin. 

Hieman ennen viittä annoin koirille ruuat ja lähdin Kikin kanssa kävelylle. Pikkupäiväkotilenkkiä kävellessäni sain kuningasjatuksen kääntyä Vajakkikankaalle päin. Sillä suunnalla en ollut aiemmin Kikin kanssa käynyt, kun kaikki sinne päin lähtevät lenkit ovat jo pikkasen pidempiä. Ajattelin sitten, että jos Kiki vaikuttaa huonokäytöksiseltä tms niin käännytään takaisin päin. Mutta eikä mitä, pentu tallusteli kuin hyvin käyttäytyvät isot koirat konsanaan <3 ei tietoakaan siitä ärsyttävästä kakarasta jonka kanssa olin ulkoillut aiemmin päivällä. Remmi löysällä kulki mun edellä nuuskuttaen uusia paikkoja. Käytiin Mansikkamaanlenkki :o :) se lyhyempi vaihtoehto (eli mäen kautta 848:n pyörätielle). Kiki kakkas ja pissas lenkin aikana (tais pissata parikin kertaa). 
Kotiin kun tultiin takasin niin pistin molemmat koirat takapihalle, mutta sitten Kiki rupesi kiukuttelemaan oikeen urakalla - oli väsynyt joten otin koirat sisälle. Pentu nukkui ehkä tunnin ja sitten heräsi puremaan mua ... kiukutteli siis lisää ehkä puolisen tuntia ja nyt nukkuu taas. 

Mun pitäisi tehdä sen kanssa pentukurssin kotiläksyjä, mutta kun itseä väsyttää ihan valtavasti ... En tiedä millon pääsen tästä unihorrostilastani eroon.

Ei kommentteja: