maanantai 22. elokuuta 2016

Pentukurssi, kymmenes kerta

Viime viikon torstai. Öö... mitäköhän me sillon reenattiin?

Ainakin semmosta, että Mari piti koiraa ja ite piti heittää lelu eteenpäin ja sitten sinne sai lähettää koiran. Tässä oli kyllä joku juju ... joo, koiran piti ensin tulla ohjaukseen ja siitä se sitten päästettiin sinne palkalle. Mä tein vahingossa valssin vaikka ei ois pitänyt (hups). Suoraan pyöriminen onkin liian helppoa ;) ts elämä ilman pyörimistä kun "tehdään agia" ;)

Sitten myös semmonen versio, missä se lelu heitettiin ...

Mainio kuva - eikö totta?
Sininen pallo = Mari joka pitää koiraa,
punainen pallo = minä
vihreä pallo = palkka / lelu

Tuossa tehtävässä siis koira vapautettiin ja se piti saada "kalasteltua" ohjaukseen ja sitten vapautettiin palkalle. Koiralla piti silti olla himo ja fokus palkalle mihin sillä oli toki suora näköyhteys alkupisteestä. Tämä meni meillä ihan hienosti :)


...tarina jatkuu joskus. kuinkas muutenkaan.

edit. kääk. tänäiltana on uudet reenit taas/jo ja pitäisi ehkä muistella loppuun tämä, että mitä me viikko sitten tehtiin.

Ainakin vadin päällä tassuttelua. Yhteistuumin Marin kanssa todettiin, että se ostamani kuppi on kuitenkin liian pieni. Reenin hallilla ufon päällä (ts Kiki oli ufolla) ko harjoitetta ja saan kuulemma kotonakin reenata ufolla - kunhan en reeni liian paljoa koska tasapainotyynyllä tasapainoilu on kuitenkin rankempaa koiralle kuin jossain tasaisella alustalla seikkailu. 

Sitten meille neuvottiin jatkotehtävä siihen laatikkoleikkiin. Me jatkettiin lähinnä siitä missä ollaan menossa eli ihan perusreeniä vielä kun ei se vielä ole mikään satanakkia juttu meille kuitenkaan. Ei tosiaankaan. 

Sitten tehtiin ilman estettä poispäin käännöstä (apua, nyt iski kyllä paha oikosulku, onkohan se ohjaus sylkkäri vai ppk?) ensin joka meni kohtuullisen hyvin. Sitten siihen otettiin este mukaan kaveriksi. Mutta Kikipä lähti vähän turhan itsenäisesti kiertämään sitä siivekettä eli mun piti muistaa ohjata koira ensin siivekkeestä ohi ja vasta sitten päästää se sinne kun olin saanut sen koiran käännettyä kädelläni. 

Enivei, Kiki oli varsin hauska koko tunnin ajan, koska se irtosi ties mistä asti kiertämään siivekettä. Vaikka se este oli siirretty jo syrjään niin se bongasi sen siivekkeen sieltä seinän vierestä ja kävi sitä välillä kiertämässä. Hommaa ei tietenkään vähentänyt sellainen seikka, että se oli minustakin aika metkaa että se niin himoitsi sinne kiertelemään ... :o :)

Enpä nyt muista sitten että tehtiinkö me jotain muuta? 

Ei kommentteja: