lauantai 6. elokuuta 2016

Happamia sanoi kettu

pihlajanmarjoista. Mutta Kikipä on ihastunut kun ulkoillessa maasta löytyy marjaterttuja ... Jotenkin mulla on tunne, että tämä on tapahtunut ennenkin. Eli siis nuori lappalaiskoiramme on hoksannut, että pihalta löytyy sellaistakin syötävää - ja vaikka kuinka paljon. Yritin Kikille sanoa, että söisi ennemmin vaikka mustikoita, mutta sen ilme kertoi, että siinä kohtaa ei ollut mustikoita tarjolla (oikeassahan se oli ;D ). 

Kikin ruoka on vähissä, joten tilasin sille uuden säkin M&M:stä. Vielä ei ole saapumisilmoitusta kuulunut. Oletan (ja toivon) ilmon tulevan tekstiviestinä (olisi ehkä pitänyt tarkemmin tutkia ne tilausohjeet ...), no enihau, nyt Kiki on syönyt puoliksi omia nappuloitaan ja puoliksi Nemin nappuloita aterioilla (Nemi syö Nutron lammas-riisiä, ihan jotain perusaikuistenpöperöä). 

Reenasin päivällä koirien kanssa jotain pientä. Eli käsikosketusta, peruutusta, ympärimenoa (itsensä, molemmat suunnat), yritin Kikille sitä maahanmenoa muttei siitä taaskaan mitään tullut. En muista tehtiinkö siinä pikkureenisessiossa muuta. 
Lisäksi pihalla oon tänään reeninyt Kikin kanssa ainakin seuraamista, seuraamisesta pysähtymistä (istumista), istumisen kestoa / paikallaoloa, seisomista (näytelmäseisomista - pennulla oli häntä selän päällä!). 

Nemin kanssa oon reeniny kiertoa, jääviä ja seuraamista.

Ei kommentteja: