maanantai 2. syyskuuta 2019

Omatoimitreenit viikolla 35

Kävin viime viikolla yhtenä aamuna omatoimitreenimässä hallilla. Verkkalenkin aikana Nemi sai "kohtauksen" agikentän vieressä, mikä oli sinällään jännä, koska onhan siitä tallusteltu lukuisia kertoja ennenkin. Siis ihan viime aikoina. Nemin oli ihan pakko päästä sen pienen "metsän" läpi (eli tieltä kentän viereen) sinne aksakentän suuntaan. Noh, enhän mä voinut enää sitä aksaamaan viedä kun ei sen fysiikka siihen riitä; tai jos olisin ajatellut tarkemmin niin kait oisin voinut laittaa pari hyppysiivekettä joiden välistä koira olisi voinut mennä tai niitä kiertää tai jotain muuta, mutta eipä tullut sillon se mieleen ...
Noh, Kiki sitten hullaantu ihan överivilliksi siitä kun Nemi yhtäkkiä "ilman syytä" (Kikin mielestä, Kiki kun ei ole koskaan reeninyt mitään kyseisellä kentällä) meinasi pistää ranttaliksi.

Sellaista se on dementtiamummon kanssa ettei siitä tiedä missä tilanteissa se taantuu lapseksi jälleen :-D

Nemi pääsi halliin tekemään vähän tarjoamistemppuja eli suomeks sanottuna palkkasin sitä kaikesta toiminnosta mitä se mulle tarjoili. Nemi ei ole koskaan ollut tässä mikään vauhtihirmu vaan ennemminkin juminut samojen ajatusten ympärillä, toki sillä aiemmin oli hieman laajempi temppurepertuaari kuin mitä nykyään. Mutta pääasia, että se teki tai oli tekevinään jotain namujen eteen :-)


Kikin kanssa vahvistin positioita vadilla ja ilman vatia. Lisäksi Kikin kanssa olen reeninyt lenkeillä rallytokon aloitusta tai ylipäänsä malttia sivulla pysymiseen (enemmän ja vähemmän hyvällä menestyksellä, tosin on se mielestäni hitusen parantunut - mutta matkaa on vielä kunnon/pitkäaikaiseen rauhalliseen tekemiseen ;)). Lisäksi on reenitty (lenkeillä) sekä vas että oik seuruuta.

Ei kommentteja: