maanantai 9. syyskuuta 2019

Kisanomaiset tanssit

(c) Seppo Jounio (n kuvaamasta videosta printscreen)

Ilmoitin Kikin esiintymään kaksi kertaa. Kiki valloitti lavan olikohan neljäntenä vai viidentenä ja viimeisenä. Halusin siis testata sekä vanhaa että uutta versiota koreosta. Uusi oli sinällään hankala kun ei tehty sitä aiemmin yhdessä (tai no joo kävin samalla viikolla vähän sitä testimässä, mutten sillain kunnolla kuitenkaan).

Pelkkä kehään menohan on meillä veitsenterällä keikkumista, että saan Kikin pidettyä suht lähelläni ja ettei se hauku kovasti. Vähän tvistejä sinne sun tänne jotta siinä olisi jotain tekemistäkin ja sitten rauhoittuminen alkuasentoon.

Mitä opin eilen?


  1. Mun pitää olla selkeämpi
  2. Mun pitää muuttaa koreo (taas)
  3. "Agi" positio pitää jättää alusta pois (niinkuin se toisessa versiossa loistikin jo poissaolollaan)
  4. "Front" pitää jättää pois
  5. Positioiden vaihdokset pitää tehdä selkeämmin, päätä miten milloinkin ne vaihtuvat ja odota että koira on oikeassa paikassa
  6. Koska yleisö jännittää Kikiä niin älä edes pyri liikkumaan koko kehässä; kunnon kehäänkäyttöön voidaan pyrkiä sitten joskus kun (jos) ollaan varmempia esiintyjiä
  7. Koska front ja agi jää pois niin koreoon pitää tehdä selkeitä vauhdinmuutoksia

Mietin myös että ... koska helpotan muutenkin esitystä ts positioita ei ole riittävästi "kunnon" ohjelmaan ja kehänkäyttökään ei vastaa sitä mitä pitäisi. Niin pitäisikö koreoon ripotella aiempaa enemmän fs-elementtejä / temppuja jos olisi sellaisia mitkä toisivat vaihtelua ja mitä Kiki tykkäisi tehdä? 

Nyt en vain tiedä, että aloitanko esityksen teon ihan alusta vai vaihdanko vain epävarmojen positioiden tilalle jotain muuta?


Lisäys: kaverin kanssa oli puhetta noista eilisistä wannabe-epiksistä, ja olihan meidän esityksissä tosiaan se hyvä puoli että Kiki ei haistellut kenttää tai häipynyt horisonttiin ... Jos niin kuin positiivinen haluaa olla (ja minähän yleensä haluan) :-)

Ei kommentteja: