sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Vaisu viikko

Semmonen on ollut. 

<jutun kirjoitus keskeytyi heti alkumetreillä. tuli pitkästä aikaa Kiki ahneesti ranteeseen/nilkkaan hampailla kiinni. ei hyvä. kiusas Nemiä ja vähän kaikkia (sillä on nälkä, mutta iltanappulat on vasta pistetty turpoomaan) ja aattelin viiä Nemin makkarin sängynpäälle syömään yhtä rullapuruluuta. No, Kikipä ei tykännyt ajatuksesta, että Nemi syö semmosta luuta, joten se tuli perässä sängyn päälle: whaat?!?!? mitä ihmettä tapahtui tajusin ajattelevani kun molemmat koirat olivat sängynpäällä. Turvasatama on menetetty. Ehkä. Tai kohta on. ihan pieni positiivinen asia tässä on se, että ehkä pentu ei enää ole pahasti kipeä jos se loikkii sängylle? tai mikä lie addrenaliini on sitä sinne johdattanut. oli meinaan eläinlääkärin kanssa puhetta, että jos huomataan, että jos Kiki taas alkaa hyppimään sohvalle (mitä se ei ole tehnyt ainakaan pariin viikkoon), niin sen olo/jalat on varmaan vähemmän kipeät. Mutta en uskalla vielä toivoa mitään ...>

Se joku päivä kun kävin hallilla, ja vaikkei mitään rankkaa tehty, tai luulin niin, niin Kiki ontu pahemmin sen jälkeen kun joskus muullon. Tulipa sitten semmonen ajatus, että mitä mä uskallan sen kanssa reenata, jos se vaarantaa parantumisprosessin? Sitten kun pennun massu meni vielä sekasten, niin eipä sille mitään ylimääräistä voinut syöttääkään eli reenailunamipalkkaus ei onnistunut. Huomenna on viimiset pentureenit ennen kesälomataukoa - kyllä me sinne reeneihin mennään, mutta todella huonolla läksyjen teolla. Toisaalta, ihan sama jollekin läksyille yms kunhan pentu vaan tulisi takaisin kuntoon (vaikka se tarkoittaisikin taas villiä riiviötä ;)).

Jahka lääkekuuri loppuu ja jos ontuilu jatkuu niin pitää viedä Kiki uusiksi lääkäriin ja miettiä sitten, että mille aletaan ja mikä on fiksua jne. 

Tänään Kiki on jo kakkinut semikiinteitä tuotoksia eikä se ole heti löröttänyt ruokaansa ulos eli siinä asiassa ollaan onneksi selvästi parempaan menossa. Tänään annoin sille taas sitä kipulääkettä (viiden ruualla) eli ollaan takaisin kuurissa.

Ei kommentteja: